Stiri mondene

Regele Charles a dat bomba! Cine ar putea fi adevăratul tată al lui Harry

Regele Charles a dat bomba! Cine ar putea fi adevăratul tată al lui Harry
Cine este, de fapt, tatăl biologic al Prințului Harry  [Sursa foto: Instagram]
Regele Charles spune adevărul despre tatăl biologic al Prințului Harry. Iată răspunsul la cea mai controversată întrebare despre Prințesa Diana.

Prințul Harry a abordat mai multe zvonuri în cartea sa de memorii,  „Spare”, inclusiv speculațiile de lungă durată conform cărora adevăratul său tată nu este Regele Charles, ci maiorul James Hewitt, care a fost fostul iubit al regretatei sale mame, Prințesa Diana. În cartea, care a fost lansată oficial marți, Ducele de Sussex a susținut că Regele Charles a glumit în trecut pe seama zvonurilor apărute în presa tabloidă. 

Citește și: Prințul Harry, detalii picante despre întâlnirile fierbinți cu Meghan Markle!: "Am vrut să punem semnul "Nu deranjați" la ușă, dar nu am mai apucat!"

Regele Charles a dat bomba! Cine ar putea fi adevăratul tată al lui Harry
Cine este, de fapt, tatăl biologic al Prințului Harry [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Meghan Markle și Prințul Harry vor divorța” Anunțul neașteptat făcut de cel care a prezis decesul Reginei Elisabeta! Ce s-ar întâmpla între cei doi în curând

Cine este, de fapt, tatăl biologic al Prințului Harry? 

Prințul Harry a ajuns în atenția întregii lumi în urma dezvăluirilor scandaloase pe care le-a făcut în ultima perioadă despre familia regală britanică. Ducele de Sussex nu a dezamăgit curioșii care abia așteptau să îi citească cartea și a scris despre unul dintre cele mai controversate zvonuri care au apărut după decesul Prințesei Diana. Presa tabliodă din Marea Britanie a scris la acea vreme că James Hewitt ar fi, de fapt, tatăl său biologic. 

Regele Charles a dat bomba! Cine ar putea fi adevăratul tată al lui Harry
James Hewitt[Sursa foto: townandcountrymag]

Ani la rând, presa a speculat că James Hewitt, iubitul Prințesei Diana, după despărțirea de Regele Charles, ar fi tatăl ducelui de Sussex. Zvonurile au apărut chiar dacă, prințul s-a născut în anul 1984, iar potrivit datelor existente, relația mamei sale cu James a început în anul 1987. Regele Charles era conștient de ceea ce se scrie în presă, iar Prințul Harry a mărturisit că de multe ori făcea glume pe această temă. 

Tatei îi plăcea să spună povești și asta era una dintre cele mai bune din repertoriul lui. ”Cine știe dacă sunt cu adevărat Prințul de Wales (n.r. titlul pe care l-a deținut Charles înainte să devină rege)? Cine știe dacă sunt tatăl tău adevărat? Poate că tatăl tău adevărat e în Broadmoor, dragul meu băiat!”.(...) Râdea și iar râdea(...) o glumă foarte neamuzantă, având în vedere zvonul cum că tatăl meu real ar fi unul dintre foștii iubiți ai mamei mele: Maiorul James Hewitt.  O cauză era părul roșcat al Maiorului Hewitt, dar alta este sadismul. Cititorii tabloidelor erau încântați de idea că fiul cel mic al Prințului Charles nu era copilul Prințului Charles. Nu se săturau de ”gluma” asta. Poate îi făcea să se simtă mai bine în viețile lor faptul că viața unui tânăr prinț era ceva de râs. ”, a scris Prințul Harry în cartea sa.

Regele Charles a dat bomba! Cine ar putea fi adevăratul tată al lui Harry
Cine este, de fapt, tatăl biologic al Prințului Harry[Sursa foto: Instagram]

Prințul Harry a încheiar spunând că Prințesa Diana l-a cunoscut pe James Hewitt la mult timp după despărțirea de Regele Charles, iar speculațiile nu sunt adevărate. La rândul său, James a negat zvonurile, subliniind că acestea circulă doar pentru că povestea vinde.