Stiri

Regé-Jean Page revine într-o nouă producție Netflix

Regé-Jean Page
Regé-Jean Page
Regé-Jean Page a anunțat că va juca într-un nou film de acțiune marca Netflix- The Gray Man.

Cunoscutul actor din serialul Bridgerton revine într-un nou film marca Netflix- „The Gray Man”. Anunțul a fost făcut chiar de Regé-Jean Page. Mai exact, protagonistul din Bridgerton a publicat pe contul său de Instagram un screenshot al știrii postate de o publicație. Din primele informații, filmările vor avea loc peste două săptămâni în Los Angeles.  Filmul „The Gray Man” se bazează pe prima carte din seria de bestsellers cu același nume.

Potrivit surselor, producția va primi cel mai mare buget din istoria platformei.  Regé-Jean Page va juca alături de alte nume mari, precum Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Ryan Gosling, Chris Evans și Ana De Armas.

Regé-Jean Page
Regé-Jean Page

În cadrul unui interviu, îndrăgitul actor a declarat că actoria a fost doar un hobby creativ până când a descoperit Teatru Național Britanic pentru Tineret. La începutul carierei sale, protagonistul din Bridgerton a lucrat în teatru, ulterior, Regé-Jean Page s-a orientat către televizor și a jucat în Waterloo Road în 2015.

 În 2016, celebru actor și-a făcut debutul american jucând în Roots. De asemenea, în acel an, el a fost distribuit în rolul principal în pilotul ABC Spark. În anul următor, a fost distribuit în seria de drame legale pentru oameni produsă de Shondra Rhimes. Regé-Jean Page a apărut și în filmul post-apocalipti Mortal Engines din 2018, iar în anul 2020 a avut un rol secundar în filmul dramatic  Sylvie's Love.  În luna februarie 2021, celebru actor a fost distribuit în viitorul film Dungeons & Dragons. Recent, Regé-Jean Page și-a făcut debutul în cunoscuta emisiune Saturday Night Live.