Stiri

„All I Want For Christams Is You”, din nou în fruntea topurilor americane

„All I Want For Christams Is You”, din nou în fruntea topurilor americane
„All I Whant For Christmas Is You”, piesa de Crăciun cântată de Mariah Carey care a detronat toate topurile, a revenit şi anul acesta în top.

Single-ul lansat de Mariah Carey în urmă cu 26 de ani a revenit în fruntea topurilor americane.

Piesa ocupă primul loc în clasamentul Rolling Stone în săptămâna care s-a încheiat pe 3 decembrie și se așteaptă o menținere în cele ce urmează. De asemenea, „All I Whant For Christmas Is You” a ocupat a doua poziție în topul Billboard Hot 100.

Mariah Carey
Mariah Carey

Locul al doilea în top este ocupat de o piesă veche de 62 de ani- „Rockin’ Around the Christmas Tree” a Brendei Lee. Single-ul a fost vândut în 157.200 de unităţi şi a înregistrat 18,9 milioane de accesări online, în acelaşi interval de timp. Bobby Helms şi „Jingle Bell Rock” s-au clasat pe locul al treilea, cu 18 milioane de accesări online.

Între primele zece locuri clasate în topul Rolling Stone al single-urilor sunt doar trei piese care nu au legătură cu sărbătorile de iarnă: „ Dakiti”- Jhay Cortez & Bad Bunny, pe locul al patrulea,  „Body”- Megan Thee Stallion, pe locul al şaselea, şi „ Mood”- 24kgoldn feat. Iann Dior, pe locul al optulea.

Mariah Carey
Mariah Carey

În top 40 cele mai populare cântece, 27 dintre ele sunt dedicate Crăciunului și se așteaptă o creștere odată cu venirea sărbătorilor. Cât priveşte Billboard Hot 100, care a debutat în 1958, piesa „Mood”- 24kGoldn feat. Iann Dior a urcat în frunte, înregistrând astfel a şasea săptămână pe primul loc.

Mariah Carey a stat trei săptămâni în fruntea clasamentului de anul trecut

Anul trecut, Mariah Carey a reușit performanța de a sta timp de trei săptămâni în fruntea clasamentului cu piesa de Crăciun deja consacrată.

„All I Whant For Christmas Is You” a urcat șase poziții după ce a fost accesat online de 22,3 milioane de ori și a fost vândut în 183.600 de unități.