Stiri mondene

Veste bună pentru fanele actorului Regé-Jean Page din serialul „Bridgerton”. Va prezenta o emisiune de succes

Regé-Jean Page
Regé-Jean Page [Sursa foto: Instagram]
Dacă nu v-ați săturat să-l mai admirați pe Simon, adică actorul Regé-Jean Page din „Bridgerton” vă anunțăm că de acum aveți ocazia să-l vedeți mai des.

Regé-Jean Page a făcut furori cu rolul lui Simon din serialul fenomen „Bridgerton” de pe Netflix. Serialul a fost lansat la finalul anului trecut pe Netflix și a fost urmărit de 82 de milioane de conturi în primele 28 de zile de la lansare.

Regé-Jean Page
Regé-Jean Page[Sursa foto: Instagram]

După ce s-a zvonit că Page va fi următorul James Bond, se pare că actorul va fi gazda emisiunii de succes „Saturday Night Live” din 20 februarie.

În prima ediție îl va avea invitat pe Bad Bunny care va cânta. Bad Bunny, care a lansat trei albume de succes anul trecut, a apărut în 2020 alături de Jennifer Lopez, Shakira şi J Balvin pe scena Super Bowl, şi a fost invitat în emisiuni ca „The Late Late Show With James Corden” şi „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”. Cele trei proiecte ale lui- „YHLQMDLG”, „Las Que No Iban a Salir” şi „El Ultimo Tour del Mundo”, acesta din urmă debutând pe primul loc în Billboard 200- i-au adus opt nominalizări, inclusiv un premiu, la Latin Grammy şi două, la American Music
Awards. În prezent, este nominalizat la două categorii ale premiilor Grammy. Sâmbătă, actriţa şi regizoarea Regina King a fost gazda show-ului, iar invitat muzical a fost Nathaniel Rateliff.

Actorul din serialul Bridgerton a dat deja marea veste printr-o postare pe contul lui oficial de Instagram, iar fanii lui sunt în extaz. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Regé-Jean Page (@regejean)

Regé-Jean Page a devenit îndrăgit de milioane de fane din întreaga lume după rolul lui Simon Basset

Rolul pe care l-a jucat în serialul Bridgerton i-a adus o popularitate imensă actorului
Regé-Jean Page care a devenit iubit de miliona de fani din toată lumea datorită rolului lui Simon.

Regé-Jean Page
Regé-Jean Page[Sursa foto: Instagram]

În cazul în care nu ați văzut deja serialul și nu știți despre cine este vorba, Simon Basset sau Ducele de Hastings este un celibatar convins care îi promite tatălui său pe patul de moarte că nu se va însura niciodată pentru a stirpi numele lui. Însă o întâlnește pe Daphne și cu toate că încearcă să se țină de promisiune, dragostea pentru ea învinge și în cele din urmă o cere de soție și duc împreună o căsnicie presărată cu sare și piper, dar și mult haz și dragoste.