Stiri

Rege-Jean Page, rol principal într-o nouă adaptare a romanelor „Sfântul”

Rege-Jean Page, rol principal într-o nouă adaptare a romanelor „Sfântul”
Rege-Jean Page, rol principal într-o nouă adaptare a romanelor „Sfântul” [Sursa foto: Paramount/ Joseph Sinclair]
Actorul Rege-Jean Page va avea rolul principal într-o nouă adaptare din franciza „Sfântul/ The Saint”, produsă de Paramount.

Rege-Jean Page va interpreta rolul principal în „Sfântul/ The Saint”, într-o nouă adaptare Paramount a romanelor de aventuri scrise de Leslie Charteris. Acesta este al doilea proiect al lui Regé-Jean Page cu Paramount, după „Dungeons & Dragons”, el fiind de această dată și producător executiv al filmului.

„The Saint” este bazat pe romanele scrise de Leslie Charteris, în centrul cărora se află un bărbat misterios, Simon Templar, care se luptă cu tot felul de răufăcători.

Personajul s-a dovedit a fi destul de popular, apărând în benzi desenate, seriale și în filme. Roger Moore l-a interpretat într-un serial difuzat în anii ’60, în timp ce Val Kilmer l-a jucat în filmul Paramount din 1997 „The Saint”. 

Rege-Jean Page, rol principal într-o nouă adaptare a romanelor „Sfântul”
Rege-Jean Page, rol principal într-o nouă adaptare a romanelor „Sfântul”[Sursa foto: Liam Daniel/Netflix]

Actorul în vârstă de 31 de ani a cucerit inimile fanilor din lumea întreaga în urma difuzării serialului ” Bridgerton ” produs de Shonda Rhimes și lansat în 2020, în prima zi de Crăciun.

Originar din Zimbawe, actorul s-a mutat în Londra când avea 14 ani și a început să joace de la o vârstă fragedă. De-a lungul anilor, Rege-Jean Page a apărut și în alte filme și seriale precum Mortal Engines, unde a interprtetat personajul Khora sau miniseria Roots, unde l-a jucat pe Chicken George. 

Trailer- The Saint