Stiri mondene

Mihaela de la Survivor a ajuns în România. Primele declarații ale fostei Războinice

Mihaela de la Survivor a ajuns în România. Primele declarații ale fostei Războinice
Mihaela, fosta Războinică de la Survivor România, a ajuns în aceasă dimineață în România. Primele declarații ale fostei concurente, direct din aeroport.

Mihaela, concurenta din echipa Războinicilor, a stat cel mai puțin în jungla din Dominicană, dar cu toate acestea, spune că a avut foarte multe de învățat chiar și așa, în acest scurt timp. Vă reamintim că Mihaela a fost nominalizată spre eliminare de Marilena după ce Mari și Alin, cei care au fost nominalizați de către echipă au ieșit favoriți ai publicului. Astfel, niciunul dintre ei nu putea fi eliminat, așa că s-au făcut nominalizări din nou. Mihaela a fost concurenta cu cele mai puține voturi din partea publicului, așa că a părăsit competiția. 

Concurenta a reunoscut în momentul nominalizării sale că s-a adaptat greu în competiția din Domincană și propunerea spre eliminare nu venea ca o surpriză pentru ea. 

Mihaela de la Războinici, primele declarații după ce a ajuns în țară 

Concurenta a ajuns în țară în această dimineață și a oferit primele declarații „la cald” direct din aeroport. Întrebată cum se simte acum după două săptămâni petrecute în junglă, departe de familie, de tehnologie și fără mâncare, Mihaela a mărturisit că inițial a fost un șoc pentru ea. 

„Chiar dacă au fost doar două săptămâni, am învățat foarte multe lucruri. În primul rând, apreciez altfel oamenii, adică persoanele care sunt lângă mine. Mi-am dat seama că trebuie să le apreciez mult mai mult. Clar, cum știm cu toții, mâncarea: am văzut cât de importantă e. Am învățat și lucruri despre mine. Știu că în mod normal sunt mai ambițioasă, dar acum, experiența asta m-a învățat mai multe lucruri despre mine. Cu acomodarea am avut probleme. Am început să mă acomodez mai bine după primele zile, primele zile au fost un șoc, după ușor, ușor, am început, dar tot îmi era destul de greu”, a declarat fosta concurentă de la Survivor. 

Mihaela a mai fost întrebată ce ar vrea să mănânce la întoarcerea din Dominicană, iar răspunsul ei a fost suprinzător:  „Mi-a plăcut foarte mult orezul. Acasă nu mâncam și poate o să continui așa primele zile ca să îmi aduc aminte de Survivor, dar sigur o să mănânc ceva consistent”. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)