Stiri mondene

Marilena de la Războinici, primele declarații după ce s-a descalificat

Marilena de la Războinici, primele declarații după ce s-a descalificat
Marilena a scris un mesaj pe Instagram imediat după ce a fost anunțată descalificarea ei din competiția Survivor România. Ce le-a transmis fanilor ?!

Marilena, una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor România, însă după ce i s-a făcut rău într-una dintre zile nu a mai putut da totul pe traseu, așa cum chiar ea a declarat în emisiune. Războinica a mărturisit cu lacrimi în ochi că din punct de vedere psihic nu se mai simte în stare să lupte pentru titlul de supraviețuitor. 

„Este foarte greu ceea ce trăiesc acum. Psihic am decăzut foarte mult. Nu am putut să mă bucur la consiliu în totalitate de acel premiu pentru că eu nu mai vreau să mai continui și nu mă mai motivează nimic. Îmi pare rău pentru echipa mea pentru că în ultimul timp eu chiar i-am tras în jos.

Celor de acasă le mulțumesc că m-au susținut, dar eu nu mă mai regăsesc. În fiecare zi îmi amorțesc picioarele, mă trezesc plângând. Fiecare are viața lui și este foarte important să fii sincer cu tine. Am trăit cele mai intense clipe aici. Niciodată nu am mai dus lipsa mâncării atât de intens. Așa ceva nu am trăit niciodată și m-a făcut să Am descoperit că am un psihic foarte slab și nu îmi este rușine să ridic mâna și să spun că nu mai pot. Primele trei săptămâni am dat totul și cred că rezervele mele s-au terminat”, a fost discursul Marilenei înainte de a-și lua rămas-bun de la colegii ei de echipă. 

Primul mesaj al Marilenei după ce s-a descalificat din competiția Survivor 

Marilena a postat pe contul ei de Instagram un mesaj pentru fanii care au susținut-o și au votat-o într-un număr atât de mare încât a ieșit favoria publicului duminică seara. 

„Dragii mei, vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră, pentru toate mesajele și gândurile frumoase. Sper din suflet că nu v-am dezamăgit cu decizia pe care am luat-o, dar mult mai important pentru mine este sănătatea psihică, cât și cea fizică. Sunt mândră de mine și de ceea ce am reușit să demonstrez în acest show minunat și în aceleași timp greu! Vă îmbrățișez cu drag!”,   este primul mesaj postat pe instagram de Marilena din echipa Războinicilor după ce a părăsit Survivor România 2021.