Stiri mondene

Războinica Maria a părăsit Survivor România! Starlin a izbucnit în lacrimi

Maria de la Războinici a părăsit Survivor România
Competiția Survivor România a ajuns la final pentru Maria. Războinica a spus că a simțit că va pleca acasă.

Visul Survivor România a ajuns la final pentru Războinica Maria! Concurenta a avut cele mai puține voturi dintre toți cei patru concurenți nominalizați așa că a fost eliminată din competiția din Republica Dominicană. 

„Am simţit. Toate semnele duceau aici. Ar fi fost ceva wow dacă nu eram eu. Survivor e cea mai frumoasă experienţă şi m-a construit ca om. Nici nu ai cuvinte să zici ce a însemnat și ce înseamnă Survivor. Îmi pare bine că am rezistat astea trei luni, nu că am rezistat că nu am avut niciun moment în care să pic, nici emoțional, nici psihologi, nici fizic. Mă bucur că am parcurs toate traseele. Nu am avut nici măcar un traseu în care să nu intru. Sportiv am evoluat în competiția asta. Mă bucur că am ajuns până aici și acum, un nou început. Survivor va fi un nou început acasă”, a declarat Maria înainte de plecarea de la Survivor România. 

Prezentatorul emisiunii a ținut să spună și el câteva cuvinte înainte ca Maria să-și ia rămas-bun de la Războinici. 

Dan Pavel: Eu vă văd evoluțiile pe traseu și ceea ce voi nu vedeți sunt momentele în care pare că ați picat fizic, însă oțeliți mergeți către probe. Ai luptat, ți-ai depășit fricile, nu le-ai arătat, nu știm care sunt, dar știm că le-ai depășit. Ai construit alături de colegii tăi în camp, ai avut o bogată activitate socială. Nu te-ai dat înapoi de la nimic, ești o supraviețuitoare, ești o Războinică și îți mulțumim pentru absolut tot.

O nouă răsturnare de situație la Survivor România! Albert, Marius Crăciun și Sorin, favoriții publicului

Concurenții propuși spre eliminare săptămâna aceasta au fost Marius Crăciun, Albert și Maria. Însă iată că publicul a votat în număr mare și Marius și Albert s-au salvat de la eliminare. 

Războinica Maria a părăsit Survivor România! Starlin a izbucnit în lacrimi

Astfel, Marius și Albert s-au salvat de la eliminare, ba mai mult, au fost nevoiți să facă alte nominalizări spre eliminare. Albert se află în frunctea clasamentului în preferințele publicului de patru săptămâni. 

„E incredibil. E clar că lumea mă iubește și are încredere în mine. Vă mulțumesc frumos tuturor celor care mă susțineți. Cea mai mare promisiune pe care o pot face este că nu o să vă dezamăgesc... O să fiu scurt și o să iau în funcție de ultima săptămână. Această persoană pe care o voi nominaliza este: Mellina”, a spus Albert când a aflat că este din nou favoritul publicului. 

Marius și Albert au ieșit favoriții publicului

Marius a decis să îl nominalizeze pe Starlin după ce a fost declarat al doilea favorit al publicului. 

„Mă bucur că sunt din nou cel de-al doilea favorit al publicului. Mă bucur că sunt alături de mine... Am rămas foarte puțini dintre noi și după cum bine lumea știe, o situație se poate schimba radical în orice moment. Sunt foarte puțini care pot fi nominalizați. Votul meu va merge către Starlin”, a declarat Marius Crăciu. 

De asemenea, Războinicul Sorin s-a aflat și el printre favoriții publicului. Și el a fost nevoit să facă o nominalizare spre eliminare. Războinicul a decis să o nominalizeze pe Sindy, al având de ales dintre Sindy și Andrei. 

„Nu m-am mai gândit la treaba asta pentru că nu am mai fost de mult în topul preferințelor publicului. Înseamnă foarte mult pentru mine. Îmi doresc să nu-i dezamăgesc, dar este un moment extraordinar de greu pentru că în momentul de față au mai rămas pentru a fi votați patru persoane, ceea ce este foarte dificil”, a declarat Sorin.