Stiri mondene

Pe cine au nominalizat Războinicii de la Survivor România vineri seara?!

Pe cine au nominalizat Războinicii de la Survivor România vineri seara?!
Războinicii de la Survivor România au pierdut jocul de imunitate în seara aceasta, așa că au fost nevoiți să facă nominalizări.

Un meci spectaculos de imunitate a avut loc vineri seara la Survivor România. Faimoșii și Războinicii au ajuns la ștafetă, însă din păcate pentru Războinici, Faimoșii au învins. Meciul părea să fie câștigat de Războinici inițial, având în vedere că scorul era la un moment dat de 5-0 pentru Războinici. 

După înfrângerea dureroasă, echipa albastră a fost nevoită să facă nominalizări spre eliminare. 

Marius Crăciun, nominalizat spre eliminare de către Războinici

Războinicii au fost destul de incerți de data aceasta. Dacă în consiliul trecut de nominalizare, cele mai multe voturi s-au dus către Sorin și Albert, iată că în seara aceasta lucrurile au stat diferit: 3 voturi Marius, 3 voturi Sorin, un vot Maria. Marius Crăciun a primit cel de-al patrulea vot, fiind și concurentul care este propus spre eliminare. 

Marius Crăciun, nominalizat spre eliminare la Survivor România

Războinicul spune că traversează o perioadă mai grea din punct de vedere sportiv și est conștient că unele voturi primite sunt și pentru a se mai redresa pe traseu. 

Marius Crăciun, nominalizat spre eliminare la Survivor România

„Ținând cont că în ultima periadă am adus cele mai puține puncte și am stabilit că vom vota din punct de vedere sportiv, da, este un vot corect. Nu mă așteptam să ajung în această situație atât de devreme. Știam că eu voi fi nominalziat și eram împăcat. Cred că a fost un vot pentru că am adus cele mai puține puncte, dar este și un vot pentru motivare și revenire. Să îmi dau semaa cum e să fiu nominalizat și apoi să îmi revin, să nu mai ajung în această poziție. Cei de acasă, dacă au votat, le mulțumesc că sunt lângă mine. Dacă nu, ce o vrea Dumnezeu să se întâmple”,  a spus Marius Crăciun.