Stiri mondene

Cine a câștigat jocul de imunitate de vineri seara la Survivor România

Cine a câștigat jocul de imunitate de vineri seara la Survivor România
Cine a câștigat jocul de imunitate de vineri seara la Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]
În seara zilei de vineri, la Survivor România se dă o nouă luptă pentru jocul de imunitate. Cine va câștiga în seara aceasta?!

La Survivor România se dă o nouă luptă pentru imunitate. Așa cum s-au obișnuit deja, Faimoșii și Războinicii vor juca pentru a-și menține echipa întreagă. Echipa care va pierde jocul va fi nevoită să facă nominalizări spre eliminare. Cine va pierde și cine va fi nominalizat spre eliminare, aflăm în seara aceasta de la 20:00 pe Kanal D. 

Zanni a adus imunitatea Faimoșilor vineri seara la Survivor România

Faimoşii şi Războinicii au ajuns la ștafetă în seara aceasta. Din partea Războinicilor a intrat pe teren Starlin alături de Sindy, în vreme ce din partea Faimoșilor a intrat pe teren Zanni alături de Ana Porgras. Zanni a jucat spectaculos pe traseu și astfel a reușit să aducă imunitatea Faimoșilor. 

Zanni a câștigat imunitatea
Zanni a câștigat imunitatea [Sursa foto: Instagram]

Zanni: Mi-am dat seama că sunt cu un tip foarte elegant cu sentimente că mi-am dat seama că trebuie să faci dragoste cu mecanismul. Sunt foarte mândru de formația care este acum. Sunt o echipă. 

Ana Porgras: Eu am spus încă de la început că am încredere în Zanni că a reușit să aducă punctul. A fost un meci de o intensitate extrem de mare, am trăit fiecare punct în parte. Mă bucur că am reușit să învingem. 

Moroșanu: Nici în filmele americane dacă voiam să regizăm vreo ștafetă sau vreun joc, nu ieșea cum a ieșit azi. Faptul că am adus punctul 9-9 a contat foarte mult. Toți am contribuit, am avut o energie pozitivă. Când ai stomacul gol, atunci pleci la vânătoare. Noi am avut stomacul gol, am plecat la vânătoare și am câștigat imunitatea. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

Zanni a câștigat totemul de imunitate și a adus echipei sale proviziile în cantitate întreagă, în vreme ce Războinicii au câștigat jumătate din 

Primele declarații ale Războinicilor după ce au pierdut primul joc de imunitate

Starlin: Mă simt super nasol. Zanni a fost mai rapid ca mine. A fost cel mai wow meci de când suntem aici la Survivor. Nu mă așteptam ca azi noi să fim la consiliu de nominalizare, am plecat de acasă foarte optimiști. Am dat tot ce am putut pe traseu. 

Sindy: Sunt tristă, nu a fost jocul nostru azi. Presiunea ștafetei a fost foarte mare. Am încercat să dau tot ce s-a putut, dar asta e. Încercăm să mergem mai departe. 

Albert: Am avut o stare  bună azi, nu aveam cum să pierdeam azi, eram energici și dintr-o dată, 7-5. Îi felicit pe Faimoși azi, au fost incredibili azi. 

Faimoșii, în dezacord cu tot comportamentul lui Jador 

Comportamentul lui Jador le-a dat mari bătăi de cap atât Faimoșilor, dar mai ales Războinicilor. Cântărețul încearcă mereu să-i domine din punct de vedere psihic pe concurenții din echipa albastră, dar iată că a reușit să facă acest lucru și cu echipa lui. O parte dintre Faimoși s-au răsculat și spun despre Jador că este un vampir energetic. 

Cosmin Stanciu
Cosmin Stanciu[Sursa foto: Captură YouTube]

Cosmin Stanciu: Este ca un vampir energetic. Ne seacă de energie de fiecare dată cu glumele lui proaste.

Elena Marin: Greșește, cu siguranță! Mi se pare un copil mic și răsfățat. 

Elena Marin, în dezacord cu glumele lui Jador
Elena Marin, în dezacord cu glumele lui Jador[Sursa foto: Captură YouTube]

De asemenea, nici Zanni nu pare să-i mai suporte comportamentul lui Jador.