Stiri mondene

Războinica Adelina Damian, adevărul despre relația cu Albert Oprea: „Am fost șocată când am aflat că...”

Războinica Adelina Damian, adevărul despre relația cu Albert Oprea
Adelina Damian, fosta concurentă de la Survivor România, a spus adevărul despre relația cu Albert Oprea. Ce dezvăluiri a făcut războinica?!

În ediția de duminică seara, Adelina Damian a fost eliminată din competiția „Survivor România 2021”. Războinica a vorbit despre scandalurile care au avut loc în echipă și despre relația cu Albert. Fosta concurentă de la Survivor susține că pe tot parcursul competiției a încercat să fie obiectivă și să se apropie de fiecare coleg în parte. Adelina Damian a menționat că atitudinea lui Albert a dezamăgit-o.

„Eu m-am dus aproape de Albert, mi i-am pus pe toți în cap și apoi să vină să îmi spună „cu ce m-ai ajutat tu pe mine?!”. Când am aflat părerea lor despre mine, am fost șocată.  La început m-am dus și am încercat să înțeleg pe toată lumea, să fiu obiectivă, să fac să fie bine.
După ce se întamplă binele, îmi spune Albert „crezi ca ai venit tu marea eroina?” Faci niște lucruri pentru cineva si apoi…

Războinica Adelina Damian, adevărul despre relația cu Albert Oprea

Nu a fost prima dată când Maria era impulsivă, nu știu ce de au vrut să mă bage la pachet. Diferența dintre mine si Albert este că Albert ii spunea Mariei o grămadă de chestii despre mine și venea să mă întrebe. Eu nu am tras-o niciodată pe ea să îi spun ce au făcut ceilalți. Ea a simțit să se apropie de mine pentru că a văzut că nu am venit să duc bârfa. Când a plecat Sorin din competiție, toată lumea spunea că Albert era favorit pentru că a fost victima lui. Când l-am întrebat dacă el crede că o să mai fie favorit, el s-a supărat. Bă băiatule, folsosește-te de întrebarea asta și dă niște răspunsuri smart", a spus Adelina Damian pentru wowbiz.ro

Războinica Adelina Damian, adevărul despre relația cu Albert Oprea

Adelina Damian, despre Zanni: „Este un băiat inteligent”

În continuare, fosta concurentă de la Survivor a spus că a fost extrem de dezamăgită atunci când băieții din echipa ei nu sar în apărarea fetelor. În ceea ce-l privește pe Zanni, războinica consideră că faimosul este un tânăr inteligent, care a reușit să realizeze multe lucruri până la 23 de ani. Deși la început nu avea o părere foarte bună despre Sebi, Adelina Damian a spus că și-a schimbat părerea în momentul când l-a cunoscut mai bine.

„Dacă ar fi să o luăm în aparență, Faimoșii nu s-au băgat prea mult. Dar au băgat bățul prin gard și au recunoscut și ei. Zanni a recunoscut că e un joc psihologic. Au aruncat câte o vorbă, câte o chestie, când a spus Zanni că eu eram scutul echipei. Au început tot felul de nuanțări. Problema mea a fost că nu a reacționat nimeni când Faimoșii spuneau lucruri despre mine, tăceau. Eu am fost realistă, am spus că nu am pretenții de finală, dar când un adeversar spune asta despre tine lângă colegul tău, te aștepți să aibă o reacție. Nu aș da vina totul pe Faimoși, dar sau știut să profite de moment.

Zanni

Cel mai apreciat de la Faimoși e Zanni, care joacă foarte bine jocul ăsta psihologic. La 23 de ani, îi merge foarte bine mintea.  Sebi mi-a aratăt o altă față al lui. Când eram pe bancă el țipa mereu și credeam că la unificare vom avea probleme cu el. Dar în camp mi-a aratăt că e un băiat foarte sufletist. După ce am fost nominalizate eu și Maria, el a fost singurul care a venit și ne-a îmbrățișat și a spus că i-ar părea rău oricare ar pleca dintre noi",  a mai adugat Adelina Damian, fosta concutentă Survivor.