Stiri mondene

Andreea Lobdă și-a caracterizat colegii de la Survivor România

Andreea Lobdă și-a caracterizat colegii de la Survivor România
Andreea Lobda a fost ieri în emisiunea Teo Show și și-a caracterizat colegii Faimoși de la Survivor România. Ce a avut de spus despre ei?!

Andreea Lobda a părăsit Survivor Româniaa duminica trecută după ce colegii ei au votat-o spre nominalizare. Publicul a ales, drept pentru care, Andreea a avut cele mai puține voturi și nu a mai putut continua în cadrul competiției. 

Invitată ieri în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D, Andreea a vorbit despre experiența sa la Survivor, dar a fost nevoită și să-și caracterizeze colegii Faimoși. 

Andreea Lobdă, cuvinte de laudă la adresa colegilor Faimoși

Diplomată cum o știm deja, Andreea a avut numai cuvinte frumoase la adresa colegilor săi care au rămas la Survivor România. În competiție Faimoasa s-a ținut departe de scandaluri și se pare că vrea să continue la fel și acum. Iată ce a declarat despre colegii săi Faimoși.

Andreea Lobdă și-a caracterizat colegii de la Survivor România

Cosmin: Înger păzitor. El a fost cel care a sărit după mine în bazin, îi multumesc mult. 

Culită: Tata Culi, să-i dea Dumnezeu sănătate! Suflet bun, el era cel care avea grijă de toate pe insulă.

Elena Marin: Mult bun simt. O apreciez pentru că e extrem de greu pentru o femeie să faci față acolo.

Zanni: Zanni e fenomenal, nu am ce să îi reprosez. Când echipa era cu vibe scazut ne facea sa radem, reusea sa ne aduca zambetul pe buze.

Sebi: Antrenor a fost pentru mine. A mers cu mine pe majoritatea traseelor, a strigat la mine ca un antrenor, eu asa l-am simtit si ii multumesc tare mult pentru asta.

Andreea Lobdă și-a caracterizat colegii de la Survivor România

Raluca: Pot să spun că e vulcanica, dar am reusit sa o cunosc si mi-am dat seama că e foarte sufletistă. A avut acea divergentă cu Culita si imi spunea ca se gandeste la mama ei si stia ca se consuma.

Stefan: E vulcanic, dar e un suflet bun, m-a incurajat foarte mult pe traseu. Reactioneaza la nervi, dar apoi îi pare rău.

Cucu: L-am simțit ca pe un frate. Împreuna cu el am plecat in competitie, cu el m-am simtit cel mai bine, am impartasit foarte multe in comun si mi-am dat seama că venim cam din aceeasi zona.