Stiri mondene

Motivul pentru care a fost făcut „consiliu de urgență” la Survivor România. Un FAIMOS părăsește competiția

„consiliu de urgență” la Survivor România
Surprizele se țin lanț la Survivor România! Prezentatorul Daniel Pavel va face anunțul mult așteptat în această seară.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor Suvivor România este „De ce fost făcut consiliu de urgență și ce se va discuta?” .  Situația este din ce în ce mai tensionată la Survivor România în ambele tabere și plus de asta, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii a anunțat și un consiliu de urgență. În seara aceasta se va juca jocul pentru recompensă în urma căruia echipa câștigătoare va primi pui shanghai, premiul ales de fanii Survivor România pe pagina oficială de Instagram. 

„consiliu de urgență” la Survivor România

Alexandra Stan nu mai poate continua în competiția Survivor România. Anunțul făcut în consiliul de urgență

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat că în urma unor investigații medicale amănunțite, Alexandra Stan este nevoită să părăsească competiția. 

„După o serie de analize, investigații medicale, medicul a decis că din punct de vedere psihic și fizic, concurentul nu mai poate continua competiția Survivor România. Concurentul despre care vorbesc este Alexandra Stan”, a anunțat Dan Pavel. 

Faimoasa a vorbit cu lacrimi în ochi pentru ultima oară cu Faimoșii și Războinici și le-a promis că îi va susține din fața televizorului și va fi alături de ei la fiecare pas. 

Motivul pentru care a fost făcut „consiliu de urgență” la Survivor România

„Simt că mi se rupe inima acum. Sunteți foarte frumoși. Mai ales că nu v-am văzut o perioadă. Deja îmi este dor de voi şi o să mă uit la fiecare emisiune. Mi-aș fi dorit să pot să fiu cât mai mult în competiție, vreau să vă zic să fiți puternici că trebuie să rezistați.  Simt că mi se rupe o parte din suflet și plec acasă, dar simt că îl las aici și mi-aș lăsa părți peste tot, amintiri”, a declarat și Alexandra Stan.

Motivul pentru care a fost făcut „consiliu de urgență” la Survivor România

Înainte de a pleca de la consiliu a trecut pe la fiecare concurent în parte și fiecăruia i-a adresat câteva cuvinte. Elenei Marin, de exemplu, i-a spus să-l ierte pe Zanni pentru comportamentul lui, moment în care Elena a răspuns că „este greu” să facă acest lucru. Lui Cosmin, de exemplu, i-a spus că îl vede în marea finală și să nu se dea bătut nicio secundă.