Stiri mondene

De ce nu mai vrea Marilena de la Războinici să stea la Survivor?! O fostă concurentă a oferit declarații în exclusivitate

De ce nu mai vrea Marilena de la Războinici să stea la Survivor
Marilena de la Războinici a fost votată favorita publicului, dar cu tpate acestea a început să plângă și părea că vestea nu i-a picat deloc bine.

Marilena de la Survivor România este una dintre cele mai bune concurente din competiția din Dominicană, motiv pentru care a și fost votată masiv de fanii de acasă. Cu toate acestea, Războinica spune că nu se mai simte deloc bine de o perioadă de timp și și-ar dori foarte mult să meargă acasă. Concurenta spune că a căzut psihic în momentul în care s-a îmbolnăvit și plus de asta, niciodată nu a stat atât de mult timp despărțită de familia ei. Șansa ei de a pleca acasă a fost spulberată duminică, când, nominalizată spre eliminare fiind, a aflat că este favorita publicului din echipa Războinicilor. 

De ce nu mai vrea Marilena de la Războinici să stea la Survivor

Ce spune Mihaela, Războinica de la Survivor România, despre dorința Marilenei de a pleca acasă

Întrebată fiind dacă Marilena chiar nu-și mai dorește să rămână în competiție, Mihaela a răspuns sincer și a spus că nu este vorba de niciun fel de strategie a mijloc. 

De ce nu mai vrea Marilena de la Războinici să stea la Survivor

„Am ajuns în câteva zile să ne apropiem foarte mult. Nu știu cât de mult s-a deschis față de mine, chiar dacă făceam amândouă parte din grupul ăsta, dar sincer nu cred că se preface. Ea fizic probabil că mai poate, dar psihic chiar nu mai putea și se vedea lucrul ăsta. Ea s-a îmbolnăvit la un moment dat, avea febră când a plecat, se simțea foarte amețită. Cred că atunci când a văzut că sănătatea ei e în pericol a simțit că după ce îș va reveni sau chiar de la spital, mă gândeam că va pleca acasă. Am simțit-o încă din momentul ăla că vrea să renunțe. Probabil s-a speriat de starea ei de sănătate, dar înainte să meargă la spital, am văzut că vrea în țară. Este foarte hotărâtă să plece acasă. A și spus că nu se poate bucura de susținerea celor de acasă, era dezamăgită”, a declarat Mihaela Berteanu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, la Ștafeta Mixtă.