Stiri mondene

Invitatul de 12 | Randi, despre perioada copilăriei sale: „La noi a fost militarie, munceam la vie”

Randi - Invitatul de 12 - Radio Impuls
Randi - Invitatul de 12 - Radio Impuls [Sursa foto: Arhiva ]
Randi a fost invitatul lui Cosmin Cernat, duminică și au vorbit despre copilărie, hobby-uri, muzică, dar și despre lucrurile care îl împlinesc cu adevărat.

Invitat în cadrul emisiunii lui Cosmin Cernat, Randi a fost provocat să povestească cum a fost copilăria pentru el. Surprinzător sau nu, artistul a povestit că atunci când era mic copil tatăl său îl lua pe el și pe fratele lui la munca câmpului. Pe vreme aceea nu vedea cu ochi buni această acțiune a tatălui, dar în timp a concluzionat că datorită lui a reușit să se disciplineze. 

„Într-un cuvânt aș putea spune că a fost militărie și poate că sună un pic dur, poate are o conotație negativă pentru unii, dar pentru noi a avut niște efecte extraordinare. Pentru că am învățat încă de mici când ne lua tata din fața blocului și ne ducea să plivim via, să luăm cartofii, ne-a învățat ce înseamnă munca, ne-a învățat să nu stăm niciodată degeaba și ne-a învățat ce înseamnă disciplina.

Crescând și citind niște cărți de dezvoltare personală am înțeles că disciplina este esențială în viața oricărui om. Dacă nu ai disciplină ai toate șansele să ajungi rău”
, a povestit Randi la Invitatul de 12. 

Randi a muncit alături de tatăl său pe câmp: Când s-a vândut terenul am vrut să sărbătoresc 

Randi a recunoscut că în momentele în care tatăl lui îl lua pe el și pe fratele său la muncile câmpului, nu erau încântați, ba chiar mai mult, când tatăl lui a vândut terenul a simțit că i s-a luat o mare greutate de pe umeri. 

„Ne gândeam `Ce rău e omul ăsta căruia îi zicem <tată> că ne ia din faţa blocului şi ne pune să muncim în soare la 30 de grade. Bineînţeles că nefiind bani, tata nu putea să angajeze oameni să muncească acolo. Avea şi el două terenuri de mărimi modeste şi cultiva ce putea pe ele. Avea vie, cartofi şi cred că înainte de vie am mai avut ceva. Știm doar că atunci când s-a vândut terenul ăla am vrut să sărbătoresc. Dar după atâția ani, cred că e esențial de mic copil să vezi ce înseamnă munca”, a mai povestit artistul în cadrul aceleiași emisiuni.