Lansări muzicale

Randi a lansat piesa „Letters You Won´t Get”

Randi a lansat piesa „Letters You Won´t Get”
Randi [Sursa foto: Instagram]
Randi a lansat o piesă nouă, intitulată ”Letters You Won´t Get””. Uite cât e bine sună și cum arată videoclipul!

Randi își dorește să întindă o mână de ajutor ucrainenilor care au nevoie de sprijin în aceste momente grele. Astfel, artistul va dona câștigurile din platformele de streaming generate de piesa" Letters You Won’t Get" către Crucea Roșie. Noul single este compus și produs de Randi, iar versurile ne duc cu gândul la situația îngrijorătoare din Ucraina.

Citeste si: Randi și Faydee au lansat piesa „Body Language”

"În vremurile de restriște, muzica ne poate alina și mai ales, ne poate aduce împreună. La fel ca întreg mapamondul, am urmărit întristat tot ceea ce se întâmplă acum în Ucraina. Am văzut imagini care m-au impresionat teribil: familii despărțite, oameni suferinzi, vieți pierdute în acest război. Toate acestea m-au emoționat puternic și am transpus aceste emoții și trăiri în muzică, în versuri. Am vrut să vorbesc, prin intermediul acestei piese, despre legătura dintre cei care au rămas să lupte în Ucraina și cei care au plecat!

Randi a lansat piesa „Letters You Won´t Get”
Randi[Sursa foto: Instagram]

Despre lucrurile pe care poate cei care au rămas nu o să și le mai spună niciodată. Totodată, prin această piesă vreau să contribui și eu, să ajut oamenii ale căror vieți au fost schimbate pentru totdeauna. De acea, m-am decis să donez câștigurile rezultate din această piesă către Crucea Roșie. Cred că această tragedie a scos la lumină solidaritatea, empatia, bunătatea din noi. O mulțime de oameni și ONG-uri s-au mobilizat și ajută refugiații, fiecare cum poate. Vreau să aduc și eu un mic aport, contribuind la acest efort de susținere al ucrainenilor", spune Randi.

Videoclip: Randi- Letters You Won´t Get