Stiri mondene

Raluca Dumitru, primele declarații după ce a ieșit de la Survivor România: „Survivor a scos tot ce e mai rău”

Raluca Dumitru, primele declarații după ce a ieșit de la Survivor România
Raluca Dumitru a părăsit aseară competiția Survivor România. Care sunt primele reacții, la cald ale Faimoasei.

Raluca Dumitru a făcut primele declarații după ieșirea de la Survivor România. Faimoasa a spus că are probleme de când a ieșit din competiție, mai exact, nu poate dormi în pat după ce vreme de mai mult timp a dormit în baracă. 

„Sincer am probleme de când am ieșit din competiție. Nu am putut să dorm deloc. M-am dezobișnuit să dorm în pat și chiar m-am chinuit și pot să spun că am a vut o noapte lungă. Nu am dormit mai deloc. Îmi lipsesc păturile pe care le aveam: 8 la număr. Le aveam bine proporționate: 2 cu care să mă înveles, una ca și pernă și restul sub mine. Pot să spun că am avut nopți în care am dormit foarte bine, spre uimirea mea. Mă simt foarte bine, mai ales că am putut să vorbesc cu cei dragi. Nu mă așteptam să-mi fie așa greu. Pot să spun c ămi-au lipsit multe lucruri, dar cu toate astea, nu știu de unde am avut puetree să merg mai departe. Mă consideram o persoană puternică, dar aici mi-am dat seama că nu sunt așa de puternică”, a spus Raluca Dumitru. 

Ce spune Raluca Dumitru despre relația cu Elena Marin 

„Eu cu Elena ne cunoșteam îniante de competiție. Ea mereu a zis despre mine că sunt mai vulvanică. Atunci când cineva mă atacă sau îmi spune anumite lucruri, clar eu o să-mi dua cu părerea, o să răspund,. ceea ce s-a și văzut. Am avut anumite reacții, poate nu neapărat demne. Survivor a scos tot ce e mai rău, dacă eram acasă, nu făceam multe lucruri, dar fără mâncare, departe de cei dragi, m-au făcut să am anumite reacții.  Fiecare consiliu este fiecare emoționant, intri acolo cu niște sentimente, nu-ți găsești cuvintele, nu știi ce să spui”, a mai declarat Raluca Dumitru la Teo Show.