Stiri mondene

Cine a fost eliminat de la Survivor România?

Cine a fost eliminat de la Survivor România?
În seara aceasta, un nou concurent a părăsit competiția Survivor România. Despre cine este vorba?

Faimoșii și Războinicii au nominalizat, iar publicul a decis! Eliminați spre eliminare în seara aceasta din echipa Faimoșilor au fost Ștefan și Raluca, iar din echipa Războinicilor au intrat în cursa spre eliminare automat Marius și Andrei, după ce Albert a fost salvat de public. Maria, de asemenea, a fost favorita publicului la Survivor România. 

Cine a fost eliminat de la Survivor România?

Raluca Dumitru este concurenta care părăsește competiția Survivor România. Concurenta a izbucnit în lacrimi și abia a putut spune câteva cuvinte. 

„Nu știu ce să zic. Mă bucur că am făcut parte din această experiență.  Sper să rămân la fel și acasă.  Să nu ne schimbăm că trec două luni și apoi revenim la noi cum eram înainte. Am  venit într-un moment în care eram nemulțimită, nu știam pe ce drum să o iau și acum consider că sunt norocoasă pentru ceea ce am acasă”, a declarat Raluca Dumitru

Raluca Dumitru, nominalizată spre eliminare de Elena Marin

Raluca Dumitru a plecat de la Survivor România din nominalizarea pe care a făcut-o Elena Marin în momentul în care a ieșit favorită. Faimoasa a spus că se aștepta să fie nominalizată spre eliminare de Elena, mai ales că relația dintre cele două nu a fost una foarte bună. 

Cine a fost eliminat de la Survivor România?

   „E greu pentru că am rămas foarte puțini și o să încerc să fiu corectă. O să încerc să nu mă iau după lucrurile rele care s-au întâmplat sau după ce am avut de împărțit din punct de vedere social.  Nu am să dau în cei vechi cu care am suferit de la început și nominalizarea mea o voi face din punct de vedere sportiv. În această seara am s-o nominalizez pe Raluca”,  a spus Elena Marin.

„Mă așteptam să fiu nominalizată de Elena. Eu mă consider norocoasă, este o experiență grea, mi-am înfruntat frici, firca de înălțime, de apă, să dorm în natură. Mă bucur că am trecut pri n această exoeriență. Aici mi-am dat seama că nu sunt foarte puternică. Răzvan Botezatu mi-a zis că nu o să rezist mai mult de 1 săptămână-două. Se pare că am rezistat, sper că am ajutat echipa și că nu am dezamăgit pe nimeni”, a spus Raluca Dumitru, aproape plângând. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)