Stiri mondene

Cum își caracterizează colegii de la Survivor România Adelina Damian?

Cum își caracterizează colegii de la Survivor România Adelina Damian?
Adelina Damian a fost invitată la Teo Show și a vorbit despre experiența sa la Survivor România, dar și despre conflictul cu Albert.

Adelina Damian a fost eliminată din echipa Războinicilor de la Survivor România săptămâna trecută, iar astăzi a vorbit pentru prima dată la Teo Show despre experiența sa în junglă. Înainte d e a pleca din competiție, concurenta a fost acuzată de Albert că ea a dormit alături de Zanni, motiv pentru care Adelina nu a plecat cu o părere foarte bună despre Albert din competiție. Ea a negat vehement aceste declarații ale Războinicului și a declarat că nu a înțeles nici măcar acum ce a vrut să facă prin această strategie pe care a abordat-o. 

Cum își caracterizează colegii de la Survivor România Adelina Damian?

„M-a deranjat că a simțit cumva că a lăsat să se înțeleagă că între mine și Zanni ar fi fost mai mult decât o prietenie. Poate îl deranja că favoritul de la Faimos preferă să vorbescă cu mine și nu cu el. Nu mă așteptam să spună Albert acele lucruri. Mai ales că el spune că e cu Dumnezeu și cu dreptatea. A lăsat să se înțeleagă că eu cu Zanni am luat păturica și am dormit împreună în altă parte. Nu aș fi împărțit păturica cu nimeni acolo”, a declarat Adelina Damian. 

Cum își caracterizează Adelina colegii Războinci de la Survivor România?

Albert: Ceea ce s-a întâmplat la acel consiliu m-a speriat. Ce a încercat să facă el în momentul ăla, m-a speriat. Și a mai fost faza cu Sebastian când i-a pus mâna în gât și i-a zis: am făcut-o doar de show. Îmi place cel mai puțin din echipa aia. 

Cum își caracterizează colegii de la Survivor România Adelina Damian?

Andrei: Timid, introvertit, este extrem de muncitor și mă bucur că împărtășit povestea lui de viață cu mine. Mă bcuur că nu se folosește de asta pentru a fi mai simpatizat 

Marius: El vrea să fie toată lumea bine. 

Maria: Este o leoaică și mi se pare cea mai asumatp pentru că ea la 20 de ani a zis: da, am venit și pentru partea financiară.