Stiri mondene

Radu Țibulcă, mesaj emoționant pentru mama sa: ”Nu-i răspuns mai sfânt pe lume așa cum e cuvântul mamă”

Radu Țibulcă, mesaj emoționant
Radu Țibulcă, mesaj emoționant [Sursa foto: Facebook]
Radu Țibulcă a publicat un mesaj emoționant, în mediul online, cu ocazia zilei de 8 martie, Ziua Femeii. Prezentatorul matinalului „Scularea” și-a surprins fanii.

Radu Țibulcă, protagonistul serialului de comedie „Moldovenii” de la Kanal D, este nu numai un actor talentat, dar și un om de radio. Moderatorul matinalului „Scularea” este urmărit de mii de fani pe rețelele sociale. Radu Țibulcă își petrece majoritatea timpului în mediul online, unde își ține la curent urmăritorii cu activitățile sale.

Totodată, Radu Țibulcă își impresionează susținătorii cu fiecare apariție pe care o face.

În urmă cu trei ore, îndrăgitul actor și-a emoționat fanii prin intermediul unei postări. Mai exact, Radu Țibulcă a postat un mesaj emoționant pentru mama sa. La scurt timp, au început să apară și reacții din partea internauților. De asemenea, mesajul postat de protagonistul din serialul „Moldovenii” a reușit să strângă numeroase aprecieri. Despre acest mesaj emoționant Radu Țibulcă a vorbit și în matinal.

Radu Țibulcă
Radu Țibulcă[Sursa foto: Facebook]

Mesajul postat de Radu Țibulcă

  „Nu-i răspuns mai sfânt pe lume așa cum e cuvântul “mamă”. Nu e judecată ce poate fi mai grea, nu e nici alinare, mai blândă ca a ta. Nu-i pe Pământ părere ce ar putea conta mai mult, nu-i sfat mai drept pe lume pe care să-l ascult. Nu-i lacrimă ce-are să cadă mai greu decât a ta.

Nu pot trăi durere precum tristețea ta. Orice îngrijorare, atunci când mi-a fost greu...orice gând sau freamăt pe care l-ai avut mereu. Orice cuvânt pe care nu am știut să-l iau în seamă, pentru toate aceste lucruri, îmi cer iertare, Mamă! Îmi cer iertare că n-am știut a prețui, tot ce-i mai sfânt pe lume și oricât de mult aș căuta, n-aș mai putea găsi. Îmi cer iertare căci te-am judecat că poate-am rămas copil prea mare și nu te-am ascultat.
N-am încercat să înțeleg ce simte un părinte, crezând că niciodată instinctul nu mă minte.

Am fost grăbit să cresc, să mă fac mare și când poate aveai nevoie uitam s-ofer o floare. Când îmi zâmbeai, eram mult prea agitat atunci când erai tristă eu eram tot grăbit și nu te-am consolat. Uitam că trebuie să-ți zâmbesc. Ți-am greșit de multe ori și încă o să-ți mai greșesc. Nimic nu m-a durut și nici nu mă va durea mai tare decât să tot fiu nevoit să îmi tot cer iertare. Nu aș găsi cuvinte ce să-mi transpună mulțumirea, nici litere pe foaie ca să-mi exprim iubirea. Îți sunt recunoscător pentru sacrificiul pe care l-ai făcut atunci când ai ales să trăiești prin mine să te bucuri de ce fac și să te uiți pe tine. Ce bucurie am avut, de când te-am cunoscut, ți-am arătat încă de-atunci, zâmbind când m-ai născut! La mulți ani, Mama! Să ai o primăvară pe măsura sufletului tău!”. a fost scris Radu Țibulcă.