Stiri

Radu Țibulcă, mesaj emoționant pentru tatăl său: „Visul cel mai mare, Tată, e să pot să fiu ca tine. La mulți ani, tata!”

Radu Țibulcă și tatăl său
Radu Țibulcă și tatăl său [Sursa foto: Facebook]
Radu Țibulcă a transmis în această dimineață un mesaj extrem de emoționant de ziua tatălui său.

Pentru Radu Țibulcă, tatăl lui este „eroul din toate liniile” și ziua lui de naștere nu a putut trece neobservată pentru îndrăgitul prezentator de radio. Astfel că în cadrul matinulului „Scularea!”, Radu Țibulcă i-a transmis tatălui său un mesaj extrem de emoționant. 

„Eroul din toate liniile”

„În ultima vreme auzim tot mai des vorbindu-se despre eroii din linia întâi.

În cele mai multe dintre cazuri această descriere este atribuită celor care prin natura respectării cu strictețe a jurământului depus fac tot ce le stă în puntiință pentru semenii lor. Sunt eroi cei care veghează la siguranța celor din jur. Sunt eroi cei care se luptă pentru sănătatea altor oameni și de cele mai ori sunt cei care în cele mai multe situații, chiar cu prețul sacrificiului suprem, cu prețul propriilor vieți, salvează alte suflete.
Din păcate, această titualtură de eroi din linia întâi a mai căzut și în derizoriu taman din cauza acelor acre nu au urmărit decât titulatura. Dar nu despre acei eroi vreau să vă vorbesc, ci despre cel mai mare erou pe care eu l-am cunoscut, ci despre cel ce m-a vegheat, m-a ridicat, m-a tot salvat și nici astăzi nu s-a săturat să o facă încă de când pe lume am apărut.
Vreau să vă vorbesc despre cel ce m-a învățat să fac primii pași, următorii pași și următorii pași, până când am avut senzația că pot să merg singur și până când am realizat că tot ghidat de el pășeam.

Radu Țibulcă și tatăl său
Radu Țibulcă și tatăl său[Sursa foto: Facebook]

Fiindcă aripile pe care el nicidecum nu le-a avut, mi le-a dăruit mie...să pot izbândi acolo unde el...n-a mai putut. Ghidat de el pășesc și-acum...sau mai de grabă zbor...de-asupra unui drum ce altora le este mult mai greu...altora ce n-au avut eroul meu. El m-a învățat că-n viață ești biruitor...doar dacă treci prin greu, nicigând atunci când ți-e ușor. El mi-a arătat că nu e lucru mai de preț decât onoarea...că poți să fii oricât de mic...dar poți cuprinde marea. Mi-a arătat ce-nseamnă să iubești...să poți cu-adevărat să-ți umpli inima...atunci când dăruiești. El e cel ce m-a-nvățat că nicio luptă nu-i prea grea...că important e să fii tu bun...atunci cand ți se pare lumea rea. El e cel ce mai mereu mi-a spus...că-i mult mai grea căderea...atunci când cazi de sus. Dar tot el mi-a arătat cum poți să te ridici...doar înțelegând că niciodată...sfârșitul nu-i aici. El e cel căruia mereu voi fi dator...să îi arăt că și cu aripi frânte pot să zbor.
Deși îmi doresc din toată ființa mea să pot să-i mulțumesc...atât de rar găsesc răgaz să-i spun că îl iubesc.
Legenda spune că eroii mor...dar eu nu cred în legende. Eu sunt convins că eroii nu mor niciodată! Fiindcă ei trăiesc prin cei ce le mulțumesc pentru tot ceea ce au făcut pentru ei! De asta sper ca Tata să trăiască veșnic!
Visul cel mai mare, Tată, e să pot să fiu ca tine...să pot duce mai departe...tot ceea ce ai sădit în mine!
La mulți ani, Tata!”, a spus Radu Țibulcă.