Stiri mondene

Jean Gavril le-a dat fanilor „Scularea” astăzi, cu Radu Țibulcă și Orlando Ivan, moderatorii matinalului de la Radio Impuls

Jean Gavril
Jean Gavril
Jean Gavril a venit în studio-ul Radio Impuls și ne-a vorbit despre muzica pe timp de pandemie, dar și despre cea mai nouă piesă pe care a lansat-o: Aur.

Jean Gavril este unul dintre cei mai nonconformiști artiști din România, iar în dimineața aceasta a venit în matinalul „Scularea!” pentru a vorbi despre ultimele sale activități din industria muzicală. Cunoscutul cântăreț ne-a dezvălui că vrea să lanseze un album anul acesta, dar deocamdată mai așteaptă să se mai așeze lucrurile cu pandemia de coronavirus. Artistul a declarat că nu promovarea online nu este o sursă sigură de promovare pentru el așa că are de gând să mai aștepte puțin timp. 

„Ca să mă descriu singur, eu încerc să fac din rock-ul simplu un mainstream, în sensul să nu fie trist, să fie dansant. Sunt aproape să termin albumul, dar de ce să mă grăbesc să-l lansez dacă nu am unde să mă duc să-l promovez?! Dacă doatr lansez online, o să meargă o zi-două și după aia trece. Eu prefer să-l promovez pentru o perioadă mai lungă.

Prima piesă care va fi pe album va fi `Aur`”
, a declarat Jean Gavril.

Jean Gavril a avut coronavirus și a stat în izolare la domiciliu

Pe lângă viața profesională și planurile de viitor pe care le are, Jean Gavril a mai vorbit și despre izolarea la domiciliu pe care a fost nevoit să o suporte fix în zilele numai bune de plimbari lungi. 

Jean Gavril
Jean Gavril

„Sunt bine! Sunt proaspăt ieșit din izolare și mă bucur că sunt în afara casei mele. Am stat în izolare 15 zile. M-au sunat (n. red. de la DSP) a doua zi și nu a venit nimeni să mă controleze. Am prins și toate zilele alea frumoase când era frumos afară și mă uitam pe geam”, a spus Jean Gavril.