Stiri mondene

Gina Matache, apariție emoționantă în mediul online. Mama Deliei și fostul ginere, Răzvan Miheț, au luat copiii de la Oana și au ieșit în oraș

Gina Matache, apariție emoționantă
Gina Matache [Sursa foto: Facebook]
Gina Matache a publicat imagini copleșitoare de la aniversarea nepotului ei, iar fanii au reacționat imediat în mediul online. Din imagini, lipsește cu desăvârșire Oana Matache.

Zilele trecute, fiul cel mic al Oanei Matache a împlinit patru ani, iar bunica lui, Gina Matache, a vrut să marcheze cum se cuvine această zi de naștere. Așa că, duminică, alături de Răzvan Miheț, fostul ei ginere, împreună cu alte persoane apropiate, au ieșit în oraș, unde s-au bucurat din plin de timpul petrecut alături de cei doi copii. Vizibil încântată și fericită că a avut ocazia să își vadă cei doi nepoți după mult timp, interpreta de muzică populară a postat pe rețelele sociale o serie de imagini emoționante din momentul în care i-au cântat „La mulți ani” micuțului.

„La mulți ani, Bubu”, este mesajul transmis de Gina Matache, cu ocazia zilei de naștere a nepotului ei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gina Matache (@ginamatache7)

„Păcat că s-a destrămat așa familie frumoasă!”, „Ce bărbat fain a lăsat Oana… Și pentru ce?”, „La mulți ani, Bubu! Mă bucur tare să te văd lângă tati tău și bunica ta!”, „Așa da, în sfârșit lângă tatăl lor! La mulți ani, Bubu!”,   au fost câteva dintre comentariile primite la postare.

Oana Matache a avut o primă reacție legată de criticile care i s-au adus de când s-a despărțit de soț și a început relația cu Radu Siffredi.

Mulți internauți au condamnat-o pe Oana Matache pentru că a decis să încheie căsnicia cu tatăl copiilor ei pentru a fi cu noul ei partener. Chiar și mama Deliei este împotrivă relației lor și l-a criticat dur pe Radu Siffredi, simțindu-se deranjată mai ales de modul în care acesta i-ar fi tratat pe nepoții ei. În urma acestor critici, sora Deliei a reacționat. Ea a transmis un mesaj în care a spus că lucrurile au degenerat și că nu ar fi trebuit să se ajungă la așa ceva.  

Oana Matache
Oana Matache[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Sunt oameni nefericiți”. Radu Siffredi, un nou atac la adresa Ginei Matache. Detaliul care l-a înfuriat și l-a făcut să răbufneasă în mediul online

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez. Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, comunicăm, are acces la copii și control asupra situației. Nici el, atât cât nici eu, nu am permite ca un personaj problematic să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei.   Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat, și nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de hate general, dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nicio dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar.”, a transmis Oana Matache.