Stiri mondene

Prințul William, acuzat că a înșelat-o pe Kate Middleton. Ducesa este devastată

Prințul William, acuzat că a înșelat-o pe Kate Middleton. Ducesa este devastată
Prințul William, acuzat că a înșelat-o pe Kate Middleton [Sursa foto: Instagram]
Kate Middleton este devastată după ce Prințul William a fost din nou acuzat de infidelitate. Iată cine este femeia care l-a cucerit pe Ducele de Cambridge.

Presa britanică nu se odihnește niciodată, deoarece, potrivit rapoartelor din Daily Mail, adevărul din spatele acuzațiilor de infidelitate dintre Prințul William și Kate Middleton a fost în sfârșit dezvăluit. Se pare că există dovezi potrivit cărora Prințul William i-a fost infidel soției sale. Iată cine este femeia care l-a cucerit pe fiul Regelui Charles. 

Prințul William, acuzat că a înșelat-o pe Kate Middleton. Ducesa este devastată
Prințul William, acuzat că a înșelat-o pe Kate Middleton[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cât de tare va păta cartea Prințului Harry imaginea monarhiei? Istoricul Adrian Niculescu analizează situația, după ce a intrat în cartea recordurilor pentru numărul exorbitant de vânzări: "Toate dezvăluirile astea sunt foarte grave pentru familia regală

Kate Middleton este devastată după ce Prințul William a fost din nou acuzat de infidelitate

Unul dintre cele mai faimoase cupluri din lume este cu siguranță Kate Middleton și Prințul William, așa că mass-media este la curent cu fiecare pas pe care cuplul îl face. Cu toate acestea, zvonurile despre infidelitatea prințului au luat tabloidele prin surprindere, deaorece nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea Prințului.

Deși toată lumea a fost șocată, se pare că ducesa, Kate Middleton bănuia de ceva timp că soțul ei are o aventură cu o altă femeie. 

Prințul William, acuzat că a înșelat-o pe Kate Middleton. Ducesa este devastată
Prințul William, acuzat că a înșelat-o pe Kate Middleton[Sursa foto: Facebook]

Potrivit presei internaționale, numele amantei este Sarah Rose Hanbury, un model de 37 de ani, despre care se știe că ar fi fost destul de apropiată familia regală. Femeia a fost chiar prezentă la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Dincolo de faptul că femeia a participat la acest eveniment, COSMOPOLITAN a relatat că totul a început în 2019, când Kate a aflat și bineînțeles a pus marea întrebare, la care William pur și simplu a râs. Acuzațiile de infidelitate au apărut din nou, însă niciunul dintre membrii familiei regale nu a făcut nicio declarație în acest sens. 

Mai mult chiar, această presupusă aventură se credea că ar fi motivul pentru care Prințul Harry și Prințul William s-au distanțat. 

„Infidelitatea ne-a distrus copilăria. Cum poţi avea o aventură când ai trei copii?", i-ar fi spus el, făcând aluzie clară la infidelitatea tatălui lor, Regele Charles, care i-a fost infidel mamei lor, Prințesa Diana.