Stiri mondene

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor petrece Crăciunul alături de Famlia Regală

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle vor petrece Crăciunul departe de Casa Regală din Marea Britanie, pentru al doilea an consecutiv.

Ducele și Ducesa de Sussex nu vor petrece Crăciunul la reședința regală din Sandringham cu familia regală, ci „abia așteaptă” prima lor vacanță în California, au declarat surse apropiate.

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani și Meghan Markle de 39 de ani, locuiesc în prezent în conacul lor în valoare de 14 milioane de dolari de la Montecito. Cei doi și-au cumpărat această locuință în luna martie a acestui an. 

Unde vor petrece Crăciunul Prințul Harry și Meghan Markle? 

Surse Vanity Fair au declarat că ducii de Sussexes sunt încântați că vor avea primul lor Crăciun în America și vor reveni în Marea Britanie la câteva zile după Crăciun.

„Meghan își dorește foarte mult să facă primul Crăciun în noua lor casă cu mama ei. Este foarte încântată și plănuiește să urmeze toate tradițiile cu care a crescut în familie, inclusiv să gătească mâncărurile tradiționale”, a declarat o sursă apropiată cuplului regal. 

Meghan Markle

Este al doilea an consecutiv de când cuplul regal a ales să petreacă sărbătorile de iarnă departe de Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii și de întreaga Familie Regală. Ultimele sărbători le-au petrecut în Canada alături de fiul lor, Archie, și de Doria Ragland, mama Ducesei.

Unele surse au mai declarat că Prințul Harry nu are de gând să zboare peste Atlantic din cauza crizei de COVID-19, cu toate că Reginei îi lipsesc foarte mult Harry și nepotul ei Archie.

Prințul Harry și Meghan Markle

„Călătoriile globale sunt ceva mai complicate din cauza pandemiei de coronavirus și în aceste momente Ducele de Sussex nu plănuiește să călătorească înapoi în Marea Britanie, cel puțin, nu de Crăciun. În schimb, cuplul vor merge în UK alături de fiul lor, Archie, în perioada dintre Crăciun și Revelion”, a declarat o sursă apropiată Familiei Regale, potrivit Daily Mail