Stiri mondene

Madonna își va regiza propriul film biografic. Cine va juca rolul ei

Madonna
Madonna [Sursa foto: Instagram]
Madonna lucrează la propriul film biografic care va avea în centrul lui cariera sa muzicală. Artista va fi scenaristul și regizorul filmului.

Madonna nu încetează să-și surprindă fanii cu talentul său. Artista care a fost proclamată „Regina Muzicii Pop” a început să lucreze la scenariul unui film autobiografic.

Povestea o va aduce în centru pe artista care de 40 de ani nu a încetat să-și surprindă comunitatea de fani. Artista care a lansat cel mai recent hit intitulat chiar „B*tch, I'm Madonna” va scrie scenariul propriului fil în colaborare cu Diablo Cody, o scenaristă și scriitoare americană premiată cu Oscar.

Madonna
Madonna [Sursa foto: Instagram]

Regizorul peliculei va fi tot Madonna și spune că vrea să surprindă în cadrul peliculei toate momentele plăcute, dar și mai puțin plăcute din viața de artist. 

Cine va juca în rolul Madonnei? 

„Vreau să surprind călătoria incredibilă pe care mi-a oferit-o viața, ca artist, muzician, dansator- ființă umană, care încearcă să-și croiască drumul în această lume", a declarat Madonna pentru Variety.

Surprinzător sau nu, nu Madonna va fi cea care va juca în propriul ei film. Rolul tinerei Madonna nu a fost încă distribuit, însă primele zvonuri indică faptul că Julia Garner va primi rolul principal.

Citeste si: Madonna, declarație șocantă: „Respir aerul plin de coronavirus”

Madonna a vorbit în cadrul interviului pe care l-a oferit și despre principalele aspecte pe care ar vrea să se concentreze în producția filmului.

Madonna
Madonna [Sursa foto: Instagram]

„Atenția mea va fi concentrată întotdeauna pe muzică. Ea este cea care m-a menținut activă, iar arta a fost cea care m-a menținut vie. Sunt atât de multe povești insipraționale nerostite și cine altcineva le-ar putea spune, dacă nu eu. Este esențial să împărtășesc acest roller coaster al vieții mele cu vocea mea și propria viziune”, a mai declarat artista.

Pelicula va fi distribuită de Universal Pictures și produsă de Amy Pascal, care a colaborat cu Madonna și pentru "A League of Their Own".

Madonna a mai regizat în trecut comedia britanică "Filth and Wisdom" (2008) și filmul biografic "W.E." (2011), despre relația amoroasă dintre King Edward al VIII-lea și Wallis Simpson. Ambele filme au eșuat în a intra în grațiile criticilor.