Stiri

Prințul Harry, anunț surprinzător în contextul tensiunilor cu familia regală: „Mi-aș dori tatăl și fratele înapoi”

printul harry
Prințul Harry a mărturisit că își dorește să se împace cu tatăl și fratele său  [Sursa foto: Captura Video]
Prințul Harry a mărturisit că tatăl și fratele său sunt cei care nu își doresc o împăcare.

Prințul Harry a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația actuală cu tatăl său, Regele Charles, și fratele său, prințul William. Într-un interviu acordat postului ITV, ducele de Sussex a mărturisit că nu și-a dorit niciodată ca relația dintre ei să se răcească, motiv pentru care își dorește „tatăl și fratele înapoi”.

Mai mult decât atât, prințul Harry a mai spus că tatăl și fratele său nu au arătat nicio intenție de împăcare, chiar dacă el își dorește acest lucru.  

„Nu trebuia niciodată să fie așa. Nu mi-au arătat absolut nicio intenție de împăcare. Mi-aș dori tatăl înapoi, mi-aș dori fratele înapoi”, a declarat ducele de Sussex, în cadrul interviului.

Citește și: Meghan Markle atacă din nou monarhia în cea de-a treia parte a documentarului: „Meg a devenit acest țap ispășitor pentru Palat”

Mai mult decât atât, prințul Harry este de părere că familia lui își dorește să continue povestea conform căreia el și soția lui, Meghan Markle, sunt vinovați în această ruptură care durează de ani de zile în familia regală.

printul harry
Prințul Harry a vorbit despre relația cu familia regală [Sursa foto: Captura Video]

„Au impresia că este mai bine să ne țină într-o oarecare măsură, ca răufăcătorii acestei povești”, a adăugat prințul Harry.

Declarația prințului Harry vine la aproape o lună de la lansarea documentarului „Harry & Meghan”, care a atras multe critici în Marea Britanie. Unii jurnaliști britanici au considerat că serialul lor de pe Netflix contrazice decizia de a se retrage din familia regală, ipoteză pe care cuplul a negat-o. 

printul harry
Prințul Harry și Meghan Markle [Sursa foto: Netflix ]

Prințul Harry își lansează primul volum de memorii

„Rezervă“, volumul de memorii al prințului Harry, va fi publicat internațional pe data de 10 ianuarie 2023. cartea va fi publicată în 16 limbi, iar prințul Harry a mărturisit că își dorește să sprijine fundații caritabile britanice din vânzările volumului său.

„Sunt profund recunoscător pentru oportunitatea de a împărtăși ceea ce am învățat de-a lungul vieții mele de până acum și sunt încântat că oamenii vor citi o relatare de primă mână a vieții mele, care este exactă și complet sinceră”, a declarat prințul Harry.