Stiri

Harry și Meghan. Tot ce trebuie să știi despre documentarul lansat de Prințul Harry și Meghan Markle pe Netflix

Prințul Harry și Meghan Markle
Netflix a lansat un trailer oficial pentru documentarul despre Prințul Harry și Meghan Markle [Sursa foto: Captură YouTube]
Serialul despre Harry și Meghan va fi lansat pe 8 decembrie pe Netflix.

Harry și Meghan. Netflix a lansat un trailer oficial pentru documentarul despre Prințul Harry și Meghan Markle, care ar urma să prezinte povestea interioară a motivului pentru care au renunțat la îndatoririle regale. Ei vor să ofere o perspectivă a ceea ce se întâmplă „în spatele ușilor închise”, potrivit BBC.

„Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise”, a spus Prințul Harry.

„Când miza era atât de mare, nu are mai mult sens să auzim povestea noastră de la noi?” a adăugat Meghan, în trailerul documentarului.

Serialul documentar „Harry & Meghan” va fi lansat pe 8 decembrie pe platforma de streaming Netflix, iar anunțul a fost făcut biograful cuplului, Omid Scobie.

Prințul Harry și Meghan Markle
Meghan Markle, în trailerul documentarului „Harry & Meghan” [Sursa foto: Captură YouTube]

Serialul despre Prințul Harry și Meghan Markle va conține șase episoade

Documentarul „Harry & Meghan” va conține șase episoade, iar unul dintre cele mai așteptate subiecte este despre decizia cuplului de părăsi Familia Regală. Netflix a lansat deja un teaser pentru documentar.

Citește și: Harry și Meghan: Netflix a lansat trailerul documentarului despre viața Prințului Harry și a lui Meghan Markle: „Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise”

Trailerul de un minut al serialului, regizat de Liz Garbus, este prezentat prin mai multe fotografii alb și negru cu Prințul Harry și Meghan Markle.

„A trebuit să fac tot ce puteam pentru a-mi proteja familia”, a mai spus prințul Harry în cadrul teaserului.

Anunțul serialului vine la scurt timp după vizita în Statele Unite a Prințului William și a soției sale Kate. Despre cei doi frați se speculează că ar fi în relații reci, după ce Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit în urmă cu un an de zile că un membru al Familiei Regale a pus la îndoială culoarea pielii fiului lor, Archie.

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle[Sursa foto: Captură YouTube]

Serialul „Harry & Meghan” promite să prezinte povestea cuplului, care va cuprinde și comentarii de la prieteni și membrii ai familiei, care nu au vorbit până acum „despre ceea ce au asistat”.

Povestea din culise spune că va dezvălui o „imagine a lumii și a modului în care ne tratăm unul pe celălalt”, inclusiv relația prințului Harry și a lui Meghan Markle cu mass-media.

De asemenea, dezvăluirile nu se termină aici. Prințul Harry urmează să își lanseze memoriile la începutul lunii ianuarie, promițând, de asemenea, o serie de dezvăluiri neștiute până acum.