Stiri mondene

Prin ce trece Nicole Cherry de când a rămas însărcinată: „E o chestie a gravidelor”

Nicole Cherry, momente dificile în timpul sarcinii:
Însărcinată cu primul copil, Nicole Cherry le-a dezvăluit fanilor despre problemele pe care le întâmpină în perioada sarcinii.

Nicole Cherry este în culmea fericirii! Frumoasa artistă se pregătește să devină mămică pentru prima oară și își ține la curent fanii cu privire la perioada de sarcină. În urmă cu câteva ore, artista le-a dezvăluit internauților motivul pentru care nu reușește să mai aibă somn liniștit. De când este însărcinată, Nicole Cherry visează foarte mult.Totodată, vedeta le-a împărtășit fanilor unul dintre visele pe care le-a avut.

„Vreau să vă spun că am visat că Rihanna era verișoara mea și o întrebam de ce nu mai lansează o piesă, că toată lumea vrea să mai audă o piesă de la ea. Abia m-am trezit, fix acum două minute, dar nu aveam cum să nu vă spun visul ăsta. Visez foarte mult de când sunt gravidă, mult și ciudat. Cred că e o chestie a gravidelor, nu?!”,  a povestit Nicole Cherry.

Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului

Nicole Cherry a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată pentru prima oară. Artista în vârstă de 22 de ani a încercat să nu dezvăluie totul din prima. Recent, artista le-a dezvăluit fanilor săi care este sexul bebelușului său. Mai exact, Nicole Cherry a anunțat că va aduce pe lume o fetiță. „O să avem o CIREȘICĂ!", a scris Nicole Cherry, pe contul ei de Instagram. Citește continuarea aici.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)