Stiri mondene

Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului într-un mod inedit

Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului într-un mod inedit
Nicole Cherry a dat vestea cea mare, iar în seara aceasta i-a anunțat pe fanii din online și despre sexul copilului.

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani, iar acum a dat și vestea mult așteptată de fani. Deși ziarele tabloide deja speculau că Nicole ar putea fi însărcinată, artista a așteptat momentul în care a lansat piese „Scrie-mi pe suflet” pentru a putea da vestea cea mare. 

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.
Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută.
Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry pe Instagram când a dat vestea cea mare. 

Nicole Cherry va avea o fetiță! 

În cadrul unui interviu oferit în cursul zilei, Nicole Cherry, însărcinată în trei luni, a fost întrebată despre sexul copilului, dar nu a vrut să dea detalii. Ba mai mult decât atât, a spus la un moment dat că bebelușul va fi Săgetător, lăsând să se înțeleagă că va fi băiat. Însă iată că cireșica noastră a și dat vestea la câteva ore de la interviu. 

Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului într-un mod inedit

„O sa avem o CIRESICA!❤️🤰”, a scris Nicole Cherry în dreptul fotografiei cu burtica de gravidă alături de pisica ei Lia care purta o eșarfă pe care scrie „O să am o surioară”. 

Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului într-un mod inedit

Nicole Cherry a anunțat în cursul zilei ca va spune care este sexul bebelușului tot pe Instagram, declarând că are o „poză frumoasă”.