Stiri mondene

Prin ce drame a trecut Luminița Anghel? Momente grele trăite de artistă: "Am trecut printr-o experiență cumplită, fiind, într-adevăr, la un pas de moarte"

Luminița Anghel, la un pas de moarte
Luminița Anghel
Luminița Anghel și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele dramatice din viața sa. La vremea respectivă, cântăreațaa fost doborâtă de durere. Iată dezvăluirea emoționantă!

Luminița Anghel este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, fanii tind să creadă că totul este roz în viața ei. Ei bine, lucrurile nu stau deloc în acest fel, pentru că vedeta a trecut prin momente extrem de dificile, în urmă cu ceva timp. În cadrul unui interviu oferit recent, cântăreața și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioadă grea din viața ei, când medicii i-au pus un diagnostic crunt.

Potrivit artistei, anul 2019 a fost unul extrem de dificil pentru ea, după ce o durere banală s-a dovedit a fi o tromboză venoasă, o boală moștenită de la tatăl său, din cauza căreia ar fi putut să-și piardă viața. 

„În 2019 am trecut printr-o experiență cumplită, fiind, într-adevăr, la un pas de moarte. Nu am știut până în acel moment că sunt moștenitoarea unei boli pe parte paternă, numită trombofilie.

În urma unui cheag de sânge, ignorat în timp și instalat pe piciorul drept, am ajuns în situația critică din care am fost salvată în ultimul moment. Întâmplarea nu pot să spun că m-a schimbat, doar că acum am devenit mai atentă la semnalele corpului meu, după cum ar trebui să facă toată lumea, de fapt.”
, a declarat Luminița Anghel, pentru  Viva!

Luminița Anghel, la un pas de moarte
Luminița Anghel

Citește și: Reacția șocantă a Luminiței Anghel când a aflat că fiul ei, David Pușcaș, este bolnav! Mesaje dure după declarația artistei: “Poate că ar fi bine să îngroape această poveste"

Luminiței Anghel, despre cele mai grele momente din viața: "N u poți să arăți publicului larg tristețea din suflet"

Luminița Anghel a recunoscut că cele mai grele momente din viața ei au fost atunci când și-a pierdut părinții.

Artista a povestit că tatăl său s-a stins din viața la scurt timp după ce ea a participat la Eurovision, iar la cinci ani distanța și-a dat ultima suflare și mama sa. 

Luminiței Anghel, despre cele mai grele momente din viața
Luminiței Anghel

Citește și: David Pușcaș, fiul adoptiv al cântăreței Luminița Anghel, a trecut prin momente greu de imaginat: "Luam un pumn de pastile pe zi". Medicii i-au pus un diagnostic grav

„Fară îndoială, cele mai grele momente din viața mea au fost atunci când mi-am pierdut părinții, pe tatăl meu, imediat după Eurovision, și pe mama mea la cinci ani distanță. Iată aici un dezavantaj mare al celebrității, când nu poți să arăți publicului larg tristețea din suflet. Nu pot să ofer o clasificare a celor mai fericite momente din viața mea, pentru că au fost prea multe.”, a mai spus artista pentru sursa menționată mai sus.