Stiri mondene

Delia Matache, criticată pentru prestația pe care a avut-o în timpul unui spectacol. Artista nu s-a mai putut abține și a reacționat dur: "Eram sigură că o să-l dezamăgesc pe x de la Năsăud"

Delia Matache, criticată pentru prestația pe care a avut-o în timpul unui spectacol
Delia Matache
Delia Matache a fost criticată pentru modul cum a cântat la cel mai recent concert al său, dar și față de vestimentația pe care a purtat-o. Celebra cântăreață a avut o primă reacție.

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute și bine cotate artiste din România, care se bucură de admirația a milioane de fani. Recent, cântăreața a fost criticată pentru concertul de la Năsăud. Criticii au subliniat că vedeta nu își respectă publicul prin faptul că s-a îmbrăcat într-o ținută relaxată și casual.

"Având in vedere că vorbim de ,,Delia' e dezamăgire totală. Nu poți să mulțumești unui public cu spatele, nu ai cum! Și nu ai cum să suni așa, live, în trei oameni.

Solo-urile de chitară cine le-a cântat? Era doar basistul pe scenă! De vocile din spate nu mai zic nimic. Iar tipul de la clape se plictisea maxim, la un moment dat a început să-l mănânce nasul",  /" Vestimentația ei pare mai degrabă dintr-o echipă de BASKET SAU dintr-o formație RAPP. DELIA ai dezamăgit iar lumea te-a huiduit", sunt două dintre reacțiile lăsate de internauți.

Delia Matache, criticată pentru prestația pe care a avut-o în timpul unui spectacol
Delia Matache

Citește și: ”Din asta ne hrănim fericirea!” Dorian Popa, deranjat de felul în care i s-a adresat Delia Matache. Ce i-a reproșat artistul

Delia Matache, reacție dură după ce i-a fost criticată prestația la un concert

În urma acestor comentarii referitoare la concertul ei, Delia Matache  a transmis un mesaj ironic.

Juarta de la "iUmor" „și-a cerut scuze public” pentru faptul că ținuta ei nu ar fi fost pe plac unor spectatori și a comentat despre zvonurile legate de concertul ei apărute în mediul online.

Delia Matache, criticată pentru prestația pe care a avut-o în timpul unui spectaco
Delia Matache

Citește și: Delia Matache, explicații dure pentru hateri: ”Este discriminare. Nu ajută pe nimeni această umilință”. Cântăreața este deranjată de comentariile oamenilor

„Oricum eram sigură că o să-l dezamăgesc pe x de la Năsăud, îmi pare rău, îmi cer mii de scuze, îmi pare rău că am venit îmbrăcată în tricoul ăla de hip-hop, îmi pare rău

că nu am venit într-un costum. Regret normal Mă bucur că apar articole legate de muzică, de concerte și așa, chiar dacă sunt eronate. Chiar mă bucur că apare ceva pe profil, măcar e legat de muzică, e de bine. Culmea este că a fost unul foarte bun (n.r. concertul)”,  a spus Delia.