Stiri mondene

Primele reacții ale lui Cabral după ce a aflat că Andreea Ibacka este însărcinată

Primele reacții ale lui Cabral după ce a aflat că soția sa, Andreea Ibacka este însărcinată
Andreea și Cabral Ibacka [Sursa foto: Instagram]
Cabral a oferit primele declarații despre sarcina Andreei Ibacka. Uite ce dezvăluiri a făcut prezentatorul TV!

Cabral și soția sa, Andreea Ibacka sunt în culmea fericirii și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă la bebelușul în brațe. În urmă cu câteva zile, prezentatorul TV a anunțat în mediul online că va deveni tătic, însă nu le-a oferit fanilor prea multe detalii. De data aceasta, Cabral a decis să facă primele declarații despre sarcina soției sale. Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, actorul a susținut că au aflat că o să devină părinți în ziua în care Andreea Ibacka voia să-și cumpere o nouă mașină.

Primele reacții ale lui Cabral după ce a aflat că soția sa, Andreea Ibacka este însărcinată
Cabral și Andreea Ibacka[Sursa foto: Instagram]

„Suntem plus 1 livrare în toamă. Am primit vestea la o terasă, în timp ce încercam să hrănesc copilul numărul doi. E o poveste mai lungă. Andreea tocmai se dădea la iubita altuia. Era la un drive test cu o mașină. Era iubita altuia pentru trei minute. Când s-a întors, eram în mijlocul unei terase și mi-a zis: „am făcut testul, au ieșit toate liniile'.

Îți vine să urli atunci, dar sperii lumea, copilul mânca… A fost foarte intens momentul și cred că o să rămână peste ani. Cred că cu asta rămânem, nu cu ce mașină am avut, ci cu momente de astea extrem de intense.'
, a mărturisit Cabral.

Când va naște Andreea Ibacka?

La finalul lunii septembrie, Andreea și Cabral Ibacka vor deveni părinți pentru a doua oară.

Deși apropiații prezentatorului TV sunt convinși că acesta își dorește băiat, ei bine, Cabral a explicat că e mai ușor să fie tată de fetiță. În ceea ce privește sexul bebelușului, actorul a precizat că el și Andreea Ibacka nu au fost preocupați de acest aspect. 

Primele reacții ale lui Cabral după ce a aflat că soția sa, Andreea Ibacka este însărcinată
Andreea și Cabral Ibacka[Sursa foto: Instagram]

„Nu am aflat sexul bebelușului, că nu ne-a interesat încă această problemă. E bine că e sănătos, e în parametri. Probabil că o să se întâlnim la un moment dat, că nu o să ne țină răbdarea asta. Eu sunt obișnuit cu fete. Să vedem ce urmează. Mi-ar fi mai ușor să fie tot fată. Toată lumea zice: „sigur vrei băiat'. Nu contează, ce o fi să fie, dar până la urmă ți-e puțin teamă de necunoscut. (…) Cică începe ca niște fluturi în stomac și după are a mea o aplicație care îi arată cât de mare e. Va naște la sfârșit de septembrie.”,  a mai adăugat Cabral.