Stiri mondene

Andreea Ibaka, însărcinată pentru a doua oară! Au dat vestea într-un mod inedit: „Încă unul...”

Andreea Ibaka, însărcinată pentru a doua oară! Au dat vestea într-un mod inedit
Andreea și Cabral Ibaka vor deveni părinți pentru a doua oară și au dat marea veste în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare.

Cabral și Andreea Ibaka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România și sunt fericiții părinți ai unei fetițe pe nume „Namiko” în vârstă de 3 ani. În urmă cu puțin timp, cei doi au anunțat pe rețelele de socializare că vor deveni părinți pentru a doua oară și au ales să dea marea veste într-un mod cu totul inedit. 

Andreea Ibaka a postat pe Instagram o fotografie cu soțul și fiica ei, în ipostaza de casnici. În timp ce Cabral calcă rufele, Andreea stă frumos pe canapea cu mâinile pe burtică. În imagine cei doi au ales să scrie și data la care va veni pe lume micuțul sau micuța Ibaka. 

Andreea Ibaka, însărcinată pentru a doua oară! Au dat vestea într-un mod inedit

Cabral, primele declarații după ce a aflat că va deveni tată pentru a doua oară: „Așa s-a potrivit” 

După ce a aflat că va fi tătic pentru a doua oară, Cabral a oferit primele declarații despre minunea din viața lui. 

Andreea Ibaka, însărcinată pentru a doua oară! Au dat vestea într-un mod inedit: „Încă unul...”

„În toamnă. Așa pare că s-a potrivit. Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxată, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…', a declarat Cabral pentru  PRO TV.

Fanii și prietenii s-au grăbit să-i felicite. Adela Popescu, ea însăși gravidă, a exclamat: ”Wooooow!!! Ce mă bucur!!!”, transmițându-le toată dragostea ei.