Stiri

Primele imagini din noul sezon al serialului “Sex and the City”. Când va avea premiera

Primele imagini din noul sezon al serialului “Sex and the City”. Când va avea premiera
[Sursa foto: Facebook ]
Serialul "Sex and the City" revine cu un nou sezon, care se numeşte "And Just Like That".

 Fanii serialului "Sex and the City" sunt în culmea fericirii, pentru că un nou sezon, denumit "And Just Like That" este aproape gata pentru lansare. Au apărut deja primele imagini din noul sezon, al şaptelea al serialului.

Primele imagini din noul sezon al serialului Sex and the City

  Serialul "Sex and the City" a fost lansat în 1998 şi a devenit rapid printre preferatele publicului.

După şase sezoane, ultimul fiind lansat în 2004, se părea că producţia americană va ajunge la final. Surprinzător însă, serialul va reveni însă de la finalul acestui an, cu sezonul "And Just Like That". Noul sezon, care va avea zece episoade, va avea premiera pe HBO Max, pe 9 decembrie.

 Noul sezon le reuneşte pe Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, însă Kim Cattrall a hotărât să nu se întoarcă, spre dezamăgirea fanilor. "Avem lume nouă în acest sezon, dar sunt şi persoane care nu s-au mai întors", a declarat Sarah Jessica Parker pentru Vogue. Chris Noth şi Mario Cantone revin şi ei în serial, iar la capitolul noutăţi, în al şaptelea sezon vor apărea Sara Ramirez şi Sarita Choudhury. 

Primele imagini din noul sezon al serialului “Sex and the City”. Când va avea premiera

 Producătorii serialului au ţinut ascuns noul proiect destul de mult timp, pentru că prima dată s-a aflat că se lucrează la un nou sezon al serialului abia în luna decembrie a anului trecut. În luna ianuarie, HBO Max a confirmat veştile, iar în luna iulie au început filmările.

„Sex and the City" este un serial creat de Darren Star, fiind unul dintre cele mai premiate show-uri TV din istorie. În total, serialul a adunat 210 nominalizări şi 50 de premii, cele mai importante distincţii fiind cele şapte premii Emmy şi cele opt Globuri de Aur. Sarah Jessica Parker, actriţa care interpretează rolul lui Carrie Bradshaw, a primit de-a lungul timpului 32 de nominalizări şi a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur.