Stiri mondene

Cum a reacționat Shakira după ce a văzut pozele cu Gerard Pique și noua iubită?! Artista a ajuns la psiholog: „Nu se aștepta la o asemenea trădare”

Cum a reacționat Shakira după ce a văzut pozele cu Gerard Pique și noua iubită
Cum a reacționat Shakira după ce a văzut pozele cu Gerard Pique și noua iubită [Sursa foto: Instagram]
Prima reacție a Shakirei, după ce Gerard Pique s-a afișat cu noua iubită. Ce se întâmplă cu artista?!

Gerard Pique și Shakira au pus punct relației după 12 ani, iar acum fotbalistul Barcelonei trăiește o nouă poveste de dragoste alături de noua parteneră. Mai mult, Gerard Pique nu se mai ascunde și recent a fost surprins în timp ce se săruta cu iubita lui la un concert. Fotbalistul nu a mai ținut cont de nimic și pare că este foarte îndrăgostit de tânăra în vârstă de 23 de ani.

După ce a văzut pozele, Shakira a realizat că nu mai există cale de împăcare și a apelat la ajutorul unui psiholog. Presa internațională scrie că se simte trădată pentru că nu se aștepta ca fotbalistul să recurgă la un asemenea gest. 

Cum a reacționat Shakira după ce a văzut pozele cu Gerard Pique și noua iubită
Cum a reacționat Shakira după ce a văzut pozele cu Gerard Pique și noua iubită[Sursa foto: Instagram]

„S-a supărat foarte tare după ce l-a văzut pe tatăl copiilor ei cu iubita în public. Shakira este devastată. A avut nevoie de un psiholog, după ce a văzut imaginile cu Gerard Pique și noua sa parteneră. Shakira nu se aștepta la o asemenea trădare din partea lui Pique, alături de care își dorea să-și petreacă restul zilelor”, a declarat jurnalistul de investigații Jordi Martin, conform Music Mondial.

Citeste si: Gerard Pique a ajuns la 600 de meciuri pentru Barcelona! Shakira l-a felicitat după recordul personal stabilit în meciul cu Osasuna: „Pentru mine eşti cel mai bun exemplu”

Shakira și Gerard Pique ar fi făcut un pact, prin care să nu apară alături de noii parteneri, timp de un an de la despărțire. Acesta fiind și motivul principal pentru care artista a răbufnit.

Cum a reacționat Shakira după ce a văzut pozele cu Gerard Pique și noua iubită
Cum a reacționat Shakira după ce a văzut pozele cu Gerard Pique și noua iubită

Gerard Pique, iubește din nou

Jurnaliștii din Spania au scris de mai multe luni că Gerard Pique și Shakira s-au despărțit  din cauza faptului că fotbalistul lui FC Barcelona și-a găsit o iubită. Nu-i știau identitatea, dar au aflat că numele ei începe cu litera „C”.

„El Periodico” a dezvăluit că este vorba de Clara Chia Marti, o tânără de 23 de ani pe care internaționalul spaniol a cunoscut-o într-un bar. Atunci lucra ca ospătar, iar acum are un job la „Kosmos”, compania prin care Pique face afaceri de multe zeci de milioane de euro.

Clara Chia Marti, tânăra în vârstă de 23 de ani
Clara Chia Marti, tânăra în vârstă de 23 de ani 

Citeste si: Shakira, prima apariție după ce s-a dezvăluit că ar putea face 8 ani de închisoare

„Este o studentă la Relații Publice care lucrează și în biroul lui, organizând evenimente. Și-au ținut secretă relația, dar toată lumea din jurul lor știe cu adevărat ce se întâmplă", a declarat sursa care i-a dezvăluit identitatea.