Stiri mondene

VIDEO: Clara Chia, noua iubită a lui Gerard Pique, dansează pe melodia Shakirei! Imaginile au făcut înconjurul lumii: „Cât tupeu are”

Clara Chia, noua iubită a lui Gerard Pique, dansează pe melodia Shakirei
Clara Chia, noua iubită a lui Gerard Pique, dansează pe melodia Shakirei [Sursa foto: Instagram/ Revista Hola Spania]
Noua iubită a lui Gerard Pique, Clara Chia, imagini incendiare pe melodia Shakirei.

Shakira și Gerard Pique au confirmat în iunie 2022 că s-au despărțit. Fotbalistul ar fi înșelat-o pe artistă cu o studentă numită Clara Chia Marti (23 de ani). După ce, recent, au fost fotografiați în ipostaze tandre la un concert, un videoclip controversat cu tânăra a apărut în mediul online.

Mai exact, noua iubită a lui Gerard Pique a apărut dansând pe melodia ”Te felicito”, ultimul hit al Shakirei, iar comentariile nu au întârziat să apară. Mulți au spus că este o ironie la adresa Shakirei. 

Clara Chia, noua iubită a lui Gerard Pique, dansează pe melodia Shakirei! Imaginile au făcut înconjurul lumii: „Cât tupeu are”
Clara Chia dansează pe melodia Shakirei! [Sursa foto: Instagram]

Cât tupeu are să danseze pe cântecul Shakirei ”, ” Cât de jos poate să coboare această fată? ” sau ” Shakira este mai frumoasă decât tine ”, au fost doar câteva dintre acestea, potrivit  Marca.

Citeste si: Shakira și Gerard Pique, vacanță exotică în familie. Se comportă ca o familie adevărată până la verdictul judecătorilor

Prima reacție a Shakirei, după ce Gerard Pique s-a afișat cu noua iubită

La două luni după ce s-a aflat de infidelitatea sa, Gerard Pique s-a afișat pentru prima dată cu noua parteneră. După ce a văzut pozele, aceasta realizat că nu mai există cale de împăcare și a apelat la ajutorul unui psiholog. 

Prima reacție a Shakirei, după ce Gerard Pique s-a afișat cu noua iubită
Shakira și Gerard Pique[Sursa foto: Instagram]

Shakira este devastată. A avut nevoie de un psiholog, după ce a văzut imaginile cu Gerard Pique și noua sa parteneră. Shakira nu se aștepta la o asemenea trădare din partea lui Pique, alături de care își dorea să-și petreacă restul zilelor ”, a scris jurnalistul Jordi Martin.

Citeste si: Gerard Pique a ajuns la 600 de meciuri pentru Barcelona! Shakira l-a felicitat după recordul personal stabilit în meciul cu Osasuna: „Pentru mine eşti cel mai bun exemplu”

Se pare că Shakira și Gerard Pique au făcut o înțelegere potrivit căreia niciunul dintre ei nu avea voie să apară în public, alături de noii parteneri, în primul an de după despărțire, iar fotbalistul nu a respectat pactul. Acesta fiind și motivul principal pentru care artista a răbufnit.

Citește continuarea aici!