Stiri mondene

Primele declarații ale Mellinei după ce a fost operată de urgență: „Am avut niște dureri în tot abdomenul”

Primele declarații ale Mellinei după ce a fost operată de urgență:
Primele declarații ale Mellinei după ce a fost operată de urgență: [Sursa foto: Facebook]
Mellina, operată de urgență. Artista a oferit primele declarații după intervenție. Cum se simte acum cântăreața?

Mellina, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, a ajuns la spital și a fost operată de urgență. În aceste momente, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” se află în spital. Cântăreața a dezvăluit că se află în recuperare și se simte bine, dar ușor slăbită după anestezia operației pe care a făcut-o cu doar o seară în urmă. Conform spuselor sale, Mellina va mai sta cel puțin o zi în unitatea spitalicească, după care urmează să meargă acasă și să-și reia activitățile. 

Primele declarații ale Mellinei după ce a fost operată de urgență:
Primele declarații ale Mellinei după ce a fost operată de urgență:[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mellina, detalii neștiute despre viața amoroasă! Artista s-a despărțit de iubitul ei: „Nu sunt într-o relație! Mă bucur de această libertate”

”Acum mă simt ca după operație, mai slăbită așa, încă nu pot să mănânc. Deocamdată sunt pe apă și pe din astea, dar mi-e somn așa, aș dormi în continuu. Am făcut operația la Spitalul Universitar. Am avut niște dureri în tot abdomenul timp de câteva zile și am tot crezut că îmi va trecea, dar nu și am venit aici la urgențe și mi-au făcut toate analizele respective. Au văzut că am apendicul inflamat. Mi-au făcut pe zi toate analizele și tot, iar aseară m-au internat și m-au băgat la operație. Acum sunt la recuperare. Până mâine sigur stau în spital pentru supraveghere, mai am sondă din aia de scoate chestii, până mâine sigur stau. Înainte de operație am avut și stări de vomă, acum am doar dureri în zona în care sunt operată. Am vomitat de vreo patru ori înainte”, a povestit Mellina, pentru publicația spynews.ro.

Mellina a crezut că are o criză de bilă: „ am simțit eu o durere puțin diferită care m-a îngenuncheat”

Tot pentru sursa menționată mai sus, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit faptul că nu s-a gândit nicio secundă că ar putea fi vorba despre apendicită, ci inițial a crezut că are o criză de bilă.

Primele declarații ale Mellinei după ce a fost operată de urgență:
Primele declarații ale Mellinei după ce a fost operată de urgență:[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mellina și What’s Up au lansat piesa „Nu mă lăsa”

  „Prima oară am crezut sigur că am o criză de bilă, că am mai tot avut, iar asta am crezut că e. Poate a fost și o mică criză de bilă și amestecată cu apendicita, la un moment dat am simțit eu o durere puțin diferită care m-a îngenuncheat. E foarte ok aici la spital, e totul așa curat. Eu rămăsesem cu ideea de când eram mică și eu foarte urâte spitalele, dar acesta e foarte curat, nou și frumos”, a mai adăugat artista.