Stiri mondene

Mellina, detalii neștiute despre viața amoroasă! Artista s-a despărțit de iubitul ei: „Nu sunt într-o relație! Mă bucur de această libertate”

Mellina s-a despărțit de iubitul ei
Mellina s-a despărțit de iubitul ei [Sursa foto: Captură YouTube]
O nouă despărțire în showbiz-ul românesc! Mellina a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, deși aveau planuri de viitor.

În cadrul unui interviu oferit Roxanei Nemeș, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a deschis sufletul și a făcut mai multe dezvăluiri din viața privată, inclusiv despre sentimente și relații. Artista a dezvăluit că s-a despărțit de iubitul ei după aproximativ nouă luni de relație. Deși nu a dat detalii despre motivul despărțirii lor, Mellina susține că se bucură de libertate și este convinsă că vor veni și lucruri bune în viitor pe plan sentimental. 

Mellina s-a despărțit de iubitul ei
Mellina s-a despărțit de iubitul ei[Sursa foto: Captură YouTube]

„Nu sunt într-o relație, sunt liberă ca pasărea cerului, mă bucur de această libertate până vine cineva. Mă bucur de părinții mei, de prieteni, de pisici, mă bucur foarte mult de viață”, a spus Mellina.

Cum s-a cunoscut Mellina cu fostul ei iubit?!: „E ste băiatul cu care eu m-am sărutat pentru prima dată”  

Mellina a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune cum s-a cunoscut cu fostul ei iubit. Conform spuselor sale, cei doi se cunoșteau de 20 de ani, ulterior, s-au reîntâlnit la mare și au decis să-și acorde o șansă. La vremea respectivă, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” povestea că aveau planuri serioase de viitor. Mai mult, Mellina își dorea ca fostul ei partener de viață să fie tatăl copiilor săi.

Citeste si: Mellina, primele declarații după ce a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Îmi pare rău că am ieșit! A fost o călătorie interesantă”

Ne cunoaștem de 20 de ani. El este băiatul cu care eu m-am sărutat pentru prima dată. Timp de 20 de ani nu ne-am mai văzut, apoi ne-am întâlnit în Vama Veche și am început să vorbim. Mie mi-a plăcut foarte mult ce om am descoperit după 20 de ani și m-am îndrăgostit de el. Acum suntem împreună de 8-9 luni.

Mellina s-a despărțit de iubitul ei
Mellina s-a despărțit de iubitul ei[Sursa foto: Instagram]

Ne dorim o familie și ușor, ușor, lucrurile se vor întâmpla. Îl văd ca tatăl copilului meu. Părinții mei și mama lui sunt foarte fericiți și își doresc un nepot. Când o să vină, o să vină, noi suntem pregătiți. E mișto să faci un copil și el te leagă și mult mai mult”, a povestit Mellina, în urmă cu ceva timp.