Lansări muzicale

Mellina și What’s Up au lansat piesa „Nu mă lăsa”

Mellina și What’s Up au lansat piesa „Nu mă lăsa”
Mellina și What’s Up - Nu mă lăsa [Sursa foto: Facebook]
Mellina și What’s Up și-au unit forțele și au lansat „Nu mă lăsa”. Dă-i play aici și pune piesa pe reapet!

Mellina și What’s Up, doi dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, și-au făcut timp să intre în studioul de înregistrări și să scoată o piesă ce va prinde imediat la public. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities și colegul său de breaslă au lansat „Nu mă lăsa”. Videoclipul piesei a fost regizat de Octavian Iacob.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mellina (@mellinaofficial)

Mellina și What’s Up, colaborare inedită

„Piesa “Nu mă lăsă” a pornit de la mine, apoi am lucrat la producție cu Cătălin Năstase și Alex Leceanu, fiind ideea managerului meu să i-o trimitem lui What’s Up. Lui i-a plăcut atât de mult încât și-a scris partea lui în 5 minute iar în 10 minute aveam piesa pentru că el și-a înregistrat la el în studio, pentru el a fost inspirație pe moment și așa a ieșit colaborarea mea cu What’s Up. Videoclipul a fost filmat de Octavian Iacob și sper să le placă oamenilor, este o piesă tristă așa cum mi-am obișnuit fanii. Sincer, nu știu de ce scriu piese triste chiar dacă sunt veselă. Chiar dacă e bucurie în viața mea, ies cel mai ușor din mine melodii triste, de suflet. Melodia va fi lansată în zi de marți 13, și sper să avem noroc, cum spune Vecan în piesa “Poză de album”, care a fost number 1, “vineri 13 cade pe scări”, sper să nu cădem pe scări, sper să fie tot așa cu succes. Sau nu. Important este să placă oamenilor și să o asculte cu sufletul”, a spus Mellina.

Citeste si: MELLINA feat. VESCAN- Poza De Album

„Sunt foarte bucuros de această colaborare! Mă știu cu Melina de o vreme bună deja, ne-am întâlnit acum peste 7 ani, într-o tabără de muzică făcută de Marius Moga, iar de atunci tot așteptăm momentul perfect pentru o colaborare frumoasă! Așadar, iată-ne aici lansând împreunăa pe data de 13 Septembrie 2022/ marți care pentru mine nu înseamnă ghinion, sunt născut în București cartierul 13 Septembrie/ sper din suflet să vă placă și vouă piesă noastră!”, a adăuga și What’s Up.