Stiri mondene

Alin Oprea, nuntă cu 8 perechi de nași. Cum a arătat Medana, soția solistului in ziua cea mare. Și reginele pălesc în fața ei

Alin Oprea
Alin Oprea a făcut nuntă de zile mari [Sursa foto: Instagram]
Sărbătoare mare în familia lui Alin Oprea! Artistul și soția lui, Medana și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Alin Oprea și Medana trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de patru ani, iar astăzi s-au căsătorit religios, ei s-au logodit în luna decembrie a anului trecut, chiar de ziua de naștere a partenerei artistului.

Alin Oprea, nuntă cu 8 perechi de nași

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios astăzi și au organizat o mare petrecere. La eveniment au participat peste 500 de persoane și nume cunoscute din muzica românească, printre care tenorul Alin Stoica, Mioara Velicu, Mirabela, Angela Rusu, Corina Chiriac, Gheorghe Gheorghiu, nașa Mirela Nasturică, Mihai Napu și bandul său, Minodora, Julia

Jianu, Radu Pietreanu. Nunta a fost parcă desprinsă din basme, cei doi au ales un cadru mirific, într-o locație de lux din București și au fost cununați în fața lui Dumnezeu de 8 perechi de nași atent aleși și acest lucru nu din dorința de a ieși în evidență sau a face vreo aroganță, ci pentru că 8 reprezintă cifra infinitului. 

„Avem opt perechi de nași, cifra simbolică a infinitului, oameni de suflet care au fost alături de noi în cele mai grele momente din viață și pe care-i dorim aproape și în cele mai înălțătoare dintre acestea.

Acești nași, provin din diferite medii, afaceri, show-biz, turism, horeca, și îi considerăm și îi simțim ca făcând parte din familia noastră. Vom avea invitați peste 100 de colegi de scenă, dar și oameni de televiziune. Așa că cel mai mare festival de muzică din România va părea mic în comparație cu recitalurile ce vor avea loc la nunta noastră. Iar asta pentru că suntem cu adevărat uniți și prieteni în viața privată, nu doar colaboratori.”
, a declarat Alin Oprea, pentru Click!

nunta lui Alin Oprea
Primele imagini de la nunta lui Alin Oprea[Sursa foto: Româniatv.net]

Citește și: Alin Oprea, aspru criticat pentru felul în care își răsfață soția. Solistul trupei Talisman a reacționat imediat: "O să pun la picioarele ei tot ceea ce am și ce voi agonisi de acum înainte"

Cum a arătat Medana, soția solistului in ziua cea mare

Medana a purtat o rochie de mireasă ca de prințesă, pe parcursul serii, dar ea a schimbat mai multe ținute, în toate frumoasa brunetă a străluicit. 

„Pentru Medana va fi pentru prima oară în viață când va îmbrăca rochia de mireasă, când va păși în fața altarului pentru Sfânta Taină a Cununiei și când va avea parte de o petrecere de nuntă. Cel mai important lucru pentru mine este să-i ofer frumoasei mele soții sentimentul că tot ce fac este dedicat iubirii și bunătății sufletului ei, recunoștinței pentru că a fost alături de mine în cele mai grele momente din viață și că m-a ridicat de la pământ redându-mi aripile frânte. Medana este pentru mine soție, iubită și înger.”, a mai spus artistul înainte de nunta cu Medana.

nunta lui Alin Oprea
Medana a strălucit în rochia de mireasă[Sursa foto: Româniatv.net]

Citește și: Suma fabuloasă pe care o cheltuie Alin Oprea pentru nuntă! Câți bani scoate artistul din buzunar