Stiri mondene

Prima declarație oficială a Priscillei Presley după ce a contestat testamentul fiicei sale în instanță

Lisa Marie la lansarea filmului Elvis
Priscilla Presley a vorbit despre revocarea testamentului Lisei Marie Presley [Sursa foto: Hepta]
Priscilla Presley a vorbit despre actiunea ei din Instanta chiar in ziua in care Lisa Marie Presley ar fi implinit 55 de ani.

Priscilla Presley a vorbit într-un mod sugestiv pe 1 februarie, chiar de ziua fiicei sale, Lisa Marie care ar fi împlinit 55 de ani, despre atacarea testamentului în instanță. Priscilla a promis că tot ceea ce face este în favoarea nepoților ei și vrea să își tina familia unita.

Priscilla Presley a vorbit despre decizia de a ataca testamentul fiicei sale

Citește și: Care a fost ultima dorință a Lisei Marie Presley: "Intenția ei a fost foarte clară!"

Priscilla Presley a vorbit în exclusivitate pentru Page Six despre cum ar fi arătat onomastica Lisei Marie daca ar mai fi fost în viață: "Azi ar fi fost ziua de naștere a Lisei. Dorință mea este să îmi protejez cei trei nepoți și să îmi țin familia aproape. Din primele momente în care am ținut-o pe Lisa în brațe, am protejat-o, am iubit-o, am indurmat-o așa cum am făcut cu fiul meu.

Inimile noastre sunt sfâșiate și trebuie să învăț să trăiesc fară singura fiica"
. Vă iubim și simțim asta din rugăciunile voastre. Vă mulțumim că vă pasa de familia noastră, a declarat Priscilla.

Lisa Marie, Priscilla Presley si cele 3 fiice ale Lisei
Priscilla Presley, primele declaratii despre actiunea introdusa in instanta[Sursa foto: Hepta]

Citește și: Motivul straniu al divorțului dintre Lisa Marie Presley și Michael Lokwood, chitaristul cu care a avut cele două gemene

Lisa Marie a murit pe 12 ianuarie, 2023 la vârstă de 54 de ani la doua zile după ce și-a făcut apariția la Globurile de Aur.

Artista a fost înmormântată la Graceland, acolo unde se afla înmormântat și tatăl ei, Elvis Presley. Averea Lisei se afla în mâinile unui administrator în acest moment, însă Priscilla a luat decizia că testamentul ei să fie declarat invalid.

Priscilla Presley contesta testamentul fiicei sale, Lisa Marie Presley, după moartea ei, potrivit publicației  Us Weekly. Priscilla a depus deja documentele la Curtea Superioara din Los Angeles, pe 27 ianuarie în care contesta potrivit amendamentului din 2016 că semnătură nu este valida. 

Batalie pe averea Lisei Marie Presley. Mama ei ii contesta testamentul

Ce ar fi dus la moartea Lisei Marie Presley
Noi detalii despre ce ar fi putut cauza moartea Lisei Marie Presley[Sursa foto: Hepta]

Citește și: TMZ.com: Lisa Marie Presley ar fi fost sub influența substanțelor opioide. Motivul neașteptat pentru care a apelat la substanțe interzise

În documentul depus de Priscilla se arata faptul că numele ei și al fostului manager al Lisei Marie Presley, Berry Siegel, au fost înlocuite în favoarea copiilor ei, Riley Keough și Benjamin Keough.

Lisa Marie Preslei a numit-o pe mama ei suitor că de altfel și pe fostul ei manager, Barry Sieger pe data de 2010 cum se arata în testament, potrivit DailyMail. Riley este singurul mandatar al Lisei Marie Presley după moartea fratelui ei care s-a sinucis în iulie 2020. Potrivit documentelor depuse la Curte, Priscilla ar fi trebuit să fie notificata că nu mai este mandatar și pretinde că nu a fost niciodată informata.