Stiri mondene

Motivul straniu al divorțului dintre Lisa Marie Presley și Michael Lokwood, chitaristul cu care a avut cele două gemene

De ce a divortat Lisa Marie Presley de Michael Lockwood
Lisa Marie Presley si Michael Lockwood au avut doua gemene impreuna [Sursa foto: Hepta]
Micheal Lockwood este fostul sot al Lisei Marie Presley cu care a avut cele doua gemene, Harper si Finley, acum in varsta de 14 ani.

Fostul soț al Lisei Marie Presley, Michael Lockwood a fost ultima persoana care a transmis un omagiu după moartea cataretei spunând pentru publicația People că el și familia lui sunt cutremurați de moartea subita a artistei: "Suntem cutremurați de moartea brusca a Lisei Marie Presley, mama a celor doua gemene pe care le-am avut împreună, Harper și Finley. Nimic nu ne-a pregătit pentru aceasta tragedie neașteptată.

Este de neconceput.

Citește și: Cum se comportă Riley Keough cu gemenele în vârstă de 14 ani ale Lisei Marie Preseley

Motivul straniu al divortului dintre Lisa Marie Presley si chitaristul Michael Lockwood

lisa marie presley
Lisa Marie Presley, alături de copiii ei [Sursa foto: Instagram ]

Lockwood a mai spus că prioritatea lui este să aibă grija de cele doua fiice fiind foarte îndurerate de pierderea mamei lor.

Cel mai important lucru pentru mine în acest moment este să am grija de fetele mele, să simță că sunt iubite și protejate.

Chitaristul a mai adăugat că cele doua gemene vor purta cu ele moștenirea familiei, referindu-se cel mai probabil la faptul că sunt nepoatele legendarului Elvis Presley. Lockwood a mai spus: Amândouă vor purta aceasta moștenire pentru restul vieților lor. De când s-au născut, Harper și Finley mi-au adus numai bucurie și voi fi devotat lor.

Trecem printr-un moment dificil. 

Michael Lockwood si Lisa Marie Presley nu mai aveau o relatie buna. Cum a venit, totusi la inmormantarea artistei

Citește și: Întălnire de gradul zero între Shakira și Clara Chia Marti, iubita lui Pique! Cum s-au comportat cele doua femei din viata fostului fotbalist

Presley și Lockwood s-au căsătorit în 2006 și apoi în 2016, artista a depus actele de divorț, pe fondul faptului că fostul sau soț avea în calculator imagini neadecvate cu copii. Potrivit publicației People, în urma investigației autorităților, nu s-a dovedit acest lucru. Divorțul s-a pronunțat în 2021.

Citește și: Cine e Riley Keough, fiica Lisei Marie Presley. Priscilla, bunica ei, tocmai a contestat testamentul care o face pe Riley singurul administrator al averii mamei sale

La înmormântarea Lisei Marie Presley, a fost prezent și Michael Lockwood desi cântăreață nu se afla în relații bune în ultima perioada a vieții sale, însă mama ei, Priscilla, a fost cea care l-a chemat la funeralii, cei doi împărțind același agent care se ocupa de dcumentele legale în ce privește averea.

In acest moment, se duce o batalia apriga in ce priveste averea artistei. "Contestand testamentul Lisei Marie, este un act de a i-ai lua banii cu japca, a dezvaluit un apropiat al artistei. Nu a avut nicio relatie apropiata cu Priscilla, nici cu fostul ei sot, Michael Lockwood sau cu fratele ei vitreg Navarone Garibaldi.”

Priscilla Presley contesta testamentul fiicei sale, Lisa Marie Presley, după moartea ei, potrivit publicației  Us Weekly. Priscilla a depus deja documentele la Curtea Superioara din Los Angeles, pe 27 ianuarie în care contesta potrivit amendamentului din 2016 că semnătură nu este valida.