Stiri mondene

La cât este estimată averea Lisei Marie Presley după moartea sa. Cui îi vor reveni toți banii cântăreței

Lisa Marie Priestley a murit
Ce avere a lasat Lisa Marie Priestley [Sursa foto: Instagram]
Ce avere a lasat in urma artista Lisa Marie Presley si cine sunt mostenitorii artistei!

Moartea tragica a Lisei Marie Presley a lașat străzile Hollywood-ului în soc, mai ales că în urma cu câteva zile participase alaturi de Austin Butler la decernarea premiilor Golden Globe unde tânărul actor a și castigat pentru interpretarea rolului tatălui sau, starul rock'n roll, Elvis Presley. Lisa a fost prima sotie a lui Michael Jackson casatorindu-se în 1994 fiind împreună timp de 2 ani. Artista era singurul copil al regelui rock'n roll-ului Elvis Presley.

Citește și: Lisa Marie Presley ar fi trebuit să încaseze 35 de milioane de dolari! Bătălie dură între Pricilla Presley și Riley Kough pe averea Lisei Marie Presley

Care era venitul anual al Lisei Marie Priestley

A fost mereu în lumina reflectoarelor, luptandu-se și cu probleme financiare. Avea doar 7 ani în momentul când tatăl ei a murit.

Lisa a lansat albumul de debut, "To Whom It May Concern" în 2023 cu single-ul  'Lights Out' despre moartea tatălui sau. Averea să neta se ridica undeva la 16 milioane de dolari.

Lisa Marie Priestley avere
Lisa Marie Priestley a murit [Sursa foto: Hepta]

Artista și-a dat în judecata fostul manager, acuzandu-l că i-a sustras 100 de milioane de dolari. La moartea tatălui sau, Lisa Marie Presley, în 1977, moștenea întreagă lui avere în valoare de 5 milioane de dolari.

La vârstă de 25 de ani, întreagă avere a fost estimata undeva la 120 de milioane de dolari când mama ei a început să amenajeze Graceland că punct de atracție pentru turiști.

Din ce castiga cei mai multi bani Lisa Marie Priestley

Citește și: Lisa Marie Presley ar fi fost sub influența substanțelor opioide. Motivul neașteptat pentru care a apelat la substanțe interzise

Din acest obiectiv turistic, Lisa și mama ei au scos anual peste 15 milioane de dolari. Până la moartea ei, Lisa a deținut Graceland, însă afacerea a avut de suferit în timpul pandemiei. Venitul anual al Lisei a fluctuat, în noiembrie câștigând 104 000 dolari pe luna din din Elvis Presley Enterprises, plus 4,361 că și angajat la Graceland, ajungând pe an la 1.3 milioane de dolari. Graceland este mina de aur a familiei și nu se astie încă exact cât valorează.

Lisa Marie Presley a avut patru copii. Pe Benjamin și pe Riley Keough din relația cu fostul ei soț, Danny Keough,  cei doi fiind căsătoriți din 1988 până în 1994. În 2008 le-a născut pe gemenele Harper și Finley, din căsnicia cu soțul ei de la vremea respectivă, Michael Lockwood. Cel mai probabil averea artistei va fi impartita copiilor.