Stiri mondene

Alexandra Stan, un nou mesaj dur pentru hateri! Artista nu s-a mai putut abține și a răbufnit în mediul online: „Chiar m-am răzvrătit! Sunt prea mulți frustrați”

Alexandra Stan, un nou mesaj dur pentru hateri
Alexandra Stan [Sursa foto: Facebook]
Alexandra Stan s-a săturat de mesajele negative pe care le tot primește în mediul online și a reacționat dur. Artista a transmis un mesaj haterilor!

Chiar dacă Alexandra Stan are un succes răsunător și are o comunitate extrem de mare pe rețelele sociale, artista este asaltată de mesaje răutăcioase. Recent, vedeta a avut un moment în care nu și-a mai putut stăpâni furia pe internet, motiv pentru care Alexandra Stan le-a transmis un mesaj dur haterilor. Cântăreața le-a transmis să se calmeze, deoarece nu are timp mereu să îi scoată, să îi blocheze sau să îi raporteze. 

Alexandra Stan, un nou mesaj dur pentru hateri
Alexandra Stan[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Mr. Saxobeat", hit-ul Alexandrei Stan, este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify: „Muzica mea nu are granițe”

„Chiar m-am răzvrătit! Sunt prea mulți frustrați pe Tik Tok și mulți copii care nu știu ce să facă și nu am chef să stau să le dau la toți delete, comentariu, ignore, report, block”, a transmis Alexandra Stan.

Alexandra Stan, un nou mesaj dur pentru hateri
Alexandra Stan[Sursa foto: Facebook]

Despre acest subiect au vorbit și Mihsu și Cosmin în Dimineața Nebună. 

Alexandra Stan, criticată pentru felul în care se expune

Nu este un secret pentru nimeni că, de-a lungul anilor, Alexandra Stan și-a obişnuit fanii cu imagini în care pozează în ipostaze provocatoare. În urmă cu câteva zile, artista s-a lăsat fotografiată întinsă pe canapea îmbrăcată doar cu un hanorac și pare să nu poarte nimic în partea de jos a corpului, lăsâdu-și la vedere o parte din posterior.

Apariția vedeteia stârnit un val de comentarii pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)

Citeste si: Alexandra Stan, despre momentele dificile din viața sa! Cum le-a depășit artista: „În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum”

Păcat de vocea ta și de tine, ca artist, că alegi să “te promovezi” așa! Atât de multa vulgaritate & obscenitate pentru ce? Vinde asta așa mult? Nu-ți face cinste!”, ”De ce pozezi ca un star porno?”, ”Are cineva lenjerie intimă în plus să îi dea?”, ”“Waiting my album in… goala”, ”Bucăți de carne ați devenit unele, vă vindeți ca găinile la aprozar”, ”Cred că ai uitat lenjeria”, ”Așa… fără chiloți”, ”Zi-ne și noua contul tău de onlyfans”, ”Dă și bluza jos sa fie treaba, treabă”, “Stau în pat,în dormitor,și pozez în… gol”, ”Goală pușcă, off la pielea goală”, ”Unde-s chiloții?”, ”Să nu te tragă curentul…”, ”Goluță”, ”De ce ți-ai face o poza așa, adica la ce aspiri?”, ”Ești horror cu postarea asta”, ”Unde ți-s chiloții?”, ”Cred că ești fără chiloței!”,  sunt câteva din reacțiile internauților.

Citește continuarea aici!