Stiri mondene

Pisica lui Taylor Swift, în topul celor mai bogate animale din lume. Iată ce avere are

taylor swift
Olivia, pisica lui Taylor Swift, în topul celor mai bogate animale din lume [Sursa foto: Instagram]
Pisica lui Taylor Swift este în topul celor mai bogate animale din lume.

Taylor Swift este o mare iubitoare de animale, în special de pisici. Celebra cântăreață are în total trei: Benjamin Button, Olivia Benson și Meredith Grey, pe care le postează des pe rețelele de socializare.

Nu mulți știau că Olivia Benson este pe locul trei în topul celor mai bogate animale de companie din lume. Felina cântăreței este rasa Scottish Fold. Artista a decis să o numească așa după personajul Mariskei Hargitay din ”Law & Order: Special Victims Unit”.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre Taylor Swift! Vârstă, carieră, relație. Artista își serbează azi ziua de naștere

Topul celor mai bogate animale de companie din lume a fost realizat de All About Cats, după ce au fost analizate mai multe date de Instagram, cum ar fi like-urile primite și care ar fi salariul potențial per postare.

Olivia se află pe locul trei în acest top. Pisica lui Taylor Swift a apărut în mai multe videoclipuri, inclusiv ale artistei, dar și în diferite campanii.

taylor swift
Olivia, în videoclipul stăpânei sale, celebra Taylor Swift [Sursa foto: Captura Video]

„Olivia a găsit succesul în afara lumii de pe Instagram. Și-a câștigat averea jucând alături de stăpâna ei în mai multe videoclipuri muzicale, și-a creat propria linie de produse și a avut apariții în multe reclame cu buget mare”, se arată în topul amintit mai sus, citat de Billboard.

Pe primul loc în top se află un ciobănesc german de 500 de milioane de dolari, iar pe al doilea o pisică de 100 de milioane de dolari. Al patrulea loc le revine lui Sadie, Sunny, Lauren, Layla și Luke, câinii celebrei Oprah Winfrey.

taylor swift
Taylor Swift, alături de Olivia [Sursa foto: Instagram ]

Taylor Swift, declarații despre dragostea ei pentru pisici

Taylor Swift a fost întrebată care sunt cei mai importanți factori din viața ei, care o influențează și în prezent. Fără a sta pe gânduri, artista a mărturisit că în capul listei se află pisicile ei, motiv pentru care a și acceptat să joace în filmul „Cats”.

„Numărul unu pentru mine, cel mai influent factor din viața mea sunt pisicile. Am pisici, sunt obsedată de ele. Sunt doar o adevărată bucurie să trăiești. Îmi iubesc pisicile atât de mult încât când a apărut un rol pentru filmul „Cats”, m-am gândit doar că trebuie să fac asta”, a declarat taylor Swift, pentru TIME.