Stiri mondene

Tot ce trebuie să știi despre Taylor Swift! Vârstă, carieră, relație. Artista își serbează azi ziua de naștere

Tot ce trebuie să știi despre Taylor Swift
Tot ce trebuie să știi despre Taylor Swift! Vârstă, carieră, relație [Sursa foto: Instagram]
Taylor Swift își serbează ziua de naștere pe 13 decembrie 2022. Tot ce trebuie să știi despre celebra artistă!

Tot ce trebuie să știi despre Taylor Swift! Este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute artiste ale acestei generații, iar drept dovadă stă colecția de premii pe care Taylor Swift le-a câștigat de-a lungul carierei.

Taylor Swift își serbează ziua de naștere pe 13 decembrie 2022, când celebra artistă împlinește vârsta de 33 de ani. În continuare v-am pregătit o listă cu tot ceea ce trebuie să știți despre Taylor Swif, celebra cântăreață de muzică pop, country și alternative/indie, potrivit Chillout Radio.

Citește și: Taylor Swift este marea câștigătoare a premiilor MTV EMA 2022. Lista completă a câștigătorilor

Tot ce trebuie să știi despre Taylor Swift! Vârstă, carieră, relație

1. Numele complet al lui Taylor Swift este Taylor Alison Swift. Taylor Swift s-a născut pe 13 decembrie 1989 în Reading, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. Ea și-a început cariera muzicală la vârsta de 14 ani, iar în prezent este considerată una dintre cele mai bune artiste din lume.

2. Taylor Swift s-a născut în Statele Unite și este cetățean american. Ea are o moștenire mixtă și strămoșii ei includ descendență germană, engleză, scoțiană, irlandeză, nord-irlandeză, galeză, italiană, franceză, suedeză, olandeză și belgiană valonă.

Tot ce trebuie să știi despre Taylor Swift
Iată tot ce trebuie să știi despre Taylor Swift! [Sursa foto: Captura Video]

3. Primul ei contract de înregistrare al artistei a fost semnat la vârsta de 15 ani. Albumul ei de debut a fost cel mai lung album din anii 2000 și a fost cea mai tânără persoană care a scris și interpretat un cântec care a devenit numărul unu în topurile muzicii country. Al doilea album al ei, Fearless, a fost cel mai bine vândut album din 2009. În total, artista a lansat 10 albume, cel mai recent fiind intitulat „Midnights” și a fost lansat în 2022.

4. Taylor Swift are o valoare netă estimată la aproximativ 360 de milioane de dolari, ceea ce o face una dintre cele mai bine plătite celebrități din lume. Cea mai mare parte a veniturilor ei a fost câștigată din vânzările de muzică, dar și aparițiile în filme, care au contribuit la valoarea ei netă impresionantă. Taylor Swift a făcut, de asemenea, o serie de investiții în proprietăți de lux.

taylor swift
Taylor Swift își serbează ziua de naștere pe 13 decembrie 2022[Sursa foto: Captura Video]

5. Pe lângă cariera ei impresionantă, Taylor Swift este cunoscută și pentru relațiile ei amoroase. Celebra cântăreață a avut mai mulți iubiți cunoscuți de la Hollywood. Ea a mărturisit că ed fiecare dată când cineva îi frângea inima înregistra o piesă despre sentimentele ei.

În prezent, Taylor Swift formează un cuplu cu actorul Joe Alwyn și sunt împreună de aproximativ șase ani de zile.