Stiri mondene

Pique și Clara Chia Marti, răspuns dureros pentru Shakira după ce cântăreața i-a ironizat în cel mai recent clip

Raspunsul lui Pique la ironia Shakirei
Cum i-a raspuns Pique dupa ce a fost din nou ironizat de catre Shakira [Sursa foto: Instagram si Hepta]
Satul de atacurile Shakirei asupra lui si alei noii sale iubite, Clara Chia Marti, Gerard Pique i-a raspuns intr-un mod dureros fostei sale.

În ultimele luni, pare că nu se mai discuta nimic altceva decât despre meciurile dintre Shakira și fostul ei, iubit, Gerard Pique. S-au despărțit cu mare cântec, având în vedere că artista pare că nu poate trece prea ușor peste faptul că a fost înșelată și părăsită de partenerul ei de viață de 12 ani cu o tânără de 23 de ani.

Cum i-au raspuns Pique si Clara Chia Marti Shakirei

Citește și: VIDEO Șoc total pentru Cansu Dere! Fratele actriței, Arda Dere, împuscat într-un atac armat

Shakira face ce face și atrage atenția fostului iubit prin clipuri video și versuri care îl pun la zid pe fostul sportiv. Cântăreață pare că nu îl lasă să își trăiască viață liniștit alaturi de Clara Chia Marți și cea mai recenta aluzie la amantlac a fost făcută chiar de Valentine's Day.

Pe 14 februarie, cântăreață sud-americana a postat un video în care a fredonat versurile melodiei "I might kill my ex."

Citește și: Cum s-a răzbunat Megan Fox pe Machine Gun Kelly când a aflat că ar fi înșelat-o. Actrița l-ar fi prins cu câteva mesaje în telefon

Pique si Clara Chia Marti sarutandu-se
Cum i-au raspuns Pique si Clara Chia Marti Shakirei dupa noua ironie[Sursa foto: Marca]

Se pare Pique nu pare deloc afectat de gesturile Shakirei și nu ezita să își arate iubirea fata de Clara Chia Marți oriunde merg împreună.

Cei doi au fost văzuți din nou în public la meciul FC Andorra. Că și când erau doar niste fani obișnuiți, amândoi au privit meciul dintr-o boxa a stadionului. În timp ce urmăreau meciul și discutau, fostul fotbalist al Barcelonei nu a ezitat să o sărute de mai multe ori pe Clara Chia Marți și să arate tuturor cât de bine merge relația lor, potrivit publicatiei Marca.

Citește și: Clara Chia Marti, trecut tumultos. Iubita lui Pique nu a fost usa de biserica, iar fostul fotbalist se cam teme de ea

Clara Chia Marti și Gerard Pique
Clara Chia Marti și Gerard Pique[Sursa foto: Instagram]

Shakira, o noua ironie la adresa lui Pique pe melodia "Kill Bill"

Citește și: Dezamăgire totală în rândul fanilor! Actrița Cansu Dere nu a participat la cel mai mare eveniment de strângere de fonduri din Turcia

Shakira a facut din nou referire la Gerard Pique in cel mai recent video postat pe retelele de socializare. Artista a publicat un clip video în care fredonează versurile melodiei „Kill Bill”, a lui SZA, în timp ce spală podeaua cu mopul. Piesa spune povestea unei femei înșelate care se gândește să se răzbune pe fostul ei partener.

„S-ar putea să-mi ucid fostul/ Nu e cea mai bună idee/ Noua lui iubită e următoarea/ Cum am ajuns în acest punct?/ S-ar putea să-mi ucid fostul/ Încă îl iubesc totuși/ Aș prefera să fiu în închisoare decât singură/ Am făcut totul pentru dragoste”, sunt versurile fredonate de Shakira.