Lansări muzicale

Phoebe Bridgers a lansat o nouă versiune a piesei emblematice "Nothing Else Matters" din repertoriul trupei Metallica - VIDEO

Phoebe Bridgers a lansat o nouă versiune a piesei emblematice
Artista Phoebe Bridgers a lansat un cover după Metallica. Uite cât de bine sună noua versiune a piesei "Nothing Else Matters"!

Phoebe Lucille Bridgers este o cântăreață, compozitor, chitarist și producător american din Los Angeles, California. Artista în vârstă de 26 de ani a lansat o nouă versiune a piesei "Nothing Else Matters". Versiunea lui Phoebe se regăsește și ea pe discul "The Metallica Blacklist". Discul va fi lansat pe 10 septembrie, fiind incluse 12 piese și nu mai puțin de 53 de colaborări. Printre artiștii cooptați se numără Miley Cyrus, Biffy Clyro, St. Vincent, Juanes, Dave Gahan, Corey Taylor, Royal Blood, Mac Demarco și pub rockerii australieni The Chats. 

Phoebe Bridgers a lansat o nouă versiune a piesei emblematice

"A fost atât de distractiv să mă implic în acest proiect. Simt că versiunea mea sună aproape a ceva în stil baroc. James [Hetfield] reușește să facă tot felul de salturi în diferite octave și chestii pe care eu nu pot să le fac, iar eu abordez piesa într-un stil similar lui Billie Eilish, cântând foarte aproape de microfon și în spectrul opus al felului în care interpretează ei, ceea ce mi s-a părut foarte interesant de realizat", a povestit Phoebe Bridgers.

AUDIO: Phoebe Bridgers- Nothing Else Matters