Stiri

Miley Cyrus va face un album de coveruri rock! Pentru una dintre piese va colabora cu Elton John

Miley Cyrus
Miley Cyrus a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că va lansa un album de coveruri rock, după piese ale trupei Metallica.

Recent, cântăreața a oferit noi detalii despre noul album pe care îl va lansa și am aflat care sunt câțiva dintre colabratorii ei. Este vorba despre nume mari precum Elton John, dar şi Chad Smith, toboşarul Red Hot Chili Peppers, plus violoncelistul Yo-Yo Ma.

Miley Cyrus

Cu Elton John a lucrat pentru cover-ul piesei „Nothing Else Matters” de la Metallica.

Miley Cyrus, primele declarații despre albumul cu piese rock

„Am realizat un cover Metallica pentru piesa "Nothing Else Matters", cu Elton John la pian. Colaborez şi cu Yo-Yo Mă şi cu toboşarul Chad Smith şi cu multe alte vedete. Sunt încântată cu privire la această colaborare. Andrew Watt a produs-o. Vă daţi seama, să îi ai pe Elton John, pe Metallica şi pe mine, îmi place când ingredientele nu prea se potrivesc, ştiţi? Sau când arată ca o combinaţie pe care nimeni nu ar realiza-o şi trebuie să ai pe cineva destul de nebun ca Watt care să îşi asume riscul”, a declarat Miley Cyrus în cadrul unui interviu. 

Miley Cyrus

În ultimele luni, Miley Cyrus şi-a arătat tot mai mult veleităţile rock. A cântat piesa „Doll Parts" de la Hole, dar a scos şi un album cu influenţe punk rock, „Plastic Hearts". Acesta a debutat la final de noiembrie 2020 şi include colaborări cu Billy Idol, Dua Lipa, Stevie Nicks de la Fleetwood Mac, dar şi cu Mark Ronson ca producător.